Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Leszorították, majd gumilövedékes fegyverrel fejbe lőttek egy autóst az 51-esen – Elfogták a bűnbanda tagjait
VIDEÓ: Leszorították, majd gumilövedékes fegyverrel fejbe lőttek egy autóst az 51-esen – Elfogták a bűnbanda tagjait
Hirdetés

Fejbe lőttek egy 44 éves férfit Ráckevén, miután társaival együtt leszorították autójukat az 51-es főútról szerda éjjel.

A rendőrségre 2022. február 23-án éjszaka érkezett bejelentés egy férfitől, aki elmondta, hogy társaival az 51-es főúton egy fogadó előtt álltak meg autójukkal, amikor hirtelen több férfi ütlegekkel és gumilövedékes pisztollyal támadt rájuk.

A férfit és társait később az 51-es főúton szorították le az útról, majd egy gumilövedékes fegyverrel lőtték meg, ami életveszélyes fejsérülést okozott.

A nyomozók mindenre kiterjedő helyszíni szemlét, széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. Az így nyert adatok és bizonyítékok alapján kevesebb, mint 24 óra alatt azonosítottak öt embert, akik a bűntény elkövetésének részesei lehettek.

A Pest megyei nyomozók a helyi rendőrökkel és a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen 2022. február 24-e hajnalán vonultak több ráckevei címre. Tekintettel arra, hogy az elkövetőknél fegyver lehet, az alaposan megszervezett, összehangolt akcióhoz a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is csatlakoztak. Az ingatlanból három férfit állítottak elő, az 57 éves P. Jenőt, a 37 éves P. Jenőt és 26 éves P. Dávidot. A Pest megyei zsaruk pár órával később még egy emberért mentek. A 36 éves K. Istvánt dömsödön fogták el, előállították, a bűncselekménnyel őt is meggyanúsították.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette kísérletének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Az elfogott négy férfi őrizetben van, velük szemben -egyelőre- felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást, letartóztatásukat kezdeményezték. Egy ember ellen elfogatóparancsot adtak ki, akit jelenleg is nagy erőkkel keresnek.

Hirdetés

 

 

Forrás: police.huTények.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája