Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Kivédhetetlen volt a gázolás Pomáz és Szentendre között
VIDEÓ: Kivédhetetlen volt a gázolás Pomáz és Szentendre között
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt.

„2023.06.01-én, szabályosan közlekedve elgázoltam egy vaddisznót. Az állat megsérült, a bozótba menekült. Hívtam a rendőrséget helyszínelni és a vadásztársaságot,hogy jöjjenek és nézzék meg az állatot. Miután ez a sztori Pomáz és Szentendre között történt a hátsó úton (amiről köztudott, hogy sokan közlekednek rajta reggel), el akartam kerülni, hogy a megzavarodott állat másnak is balesetet okozzon.

Van menetrögzítő kamerám, szabályosan közlekedtem, a vadásztársaságoknak meg minden estben van felelősségbiztosításuk, így nem lehetetlen küldetés behajtani rajtuk a kárt. Beszéltem szakértőkkel és az a konklúzió ,hogy minden esetben, ha és amennyiben a szabályokat és a sebességkorlátozást betartva ( rendőrségi helyszíneléssel igazolva) gázolunk el egy vadat, és ráadásul van kamerafelvétel is, akkor nincs hova menekülni a területileg illetékes vadászati társaságnak.”

– írta meg olvasónk.

Sajnos több esetben bebizonyosodott, hogy casco biztosítás nélkül nehéz az ilyen szituációkból kártérítve kijönni, de szívből reméljük, hogy olvasónk sikerrel jár, a leírt körülményeket figyelembe véve.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés