VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Videó – Két utcában is balesetet okozott és egy gyalogost is majdnem kerítésnek préselt az ámokfutó


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A szemtanúk szerint bódult férfi két utcában is balesetet okozott és egy gyalogost is majdnem kerítésnek préselt.

Egyelőre nem tudni, mi okozott “rövidzárlatot” annak a Mercedesnek a vezetőjénél, aki a 11-es Huszár úton a belváros felé tartva ütközött egy út szélén parkoló Fiattal, aminek ettől kitörött a kereke-írja a 112press.hu

A baleset után a Mercedes vezetője visszatolatott a padkáról, majd elhajtott.

Nem jutott messzire, a körforgalomból csikorgó kerekekkel kanyarodott rá a Horváth Boldizsár körútra, ahol ütközött egy parkoló Audival, aminek ettől szintén kitörött a kereke.

Az autót kerékpárútra lökte a Mercedes, ami egy fa mellett elhajtva csaknem a kerítéshez préselt egy ott álló fiatalembert. Az ijedtségből feleszmélő férfi odament a Mercedeshez, de annak zavaros tekintetű sofőrje tolatni kezdett.

Az ámokfutó néhányszor nekitolatott egy jelzőtáblának, majd visszatalált az útra és kb. 30-40 km/órás sebességgel elcsattogott a helyszínről. A fiatal tárcsázta a segélyhívót.

A romos elejű, felnin haladó gépkocsinak végül egy mentő állta az útját a Paragvári út – Bartók körút kereszteződése előtt, a kocsi mögé pedig szorosan odaállt a szemtanú, így a Mercedes sofőrje felfogta, hogy nem érdemes tovább próbálkoznia. Nem sokkal később a rendőrök is megérkeztek.

Forrás: http://112press.hu/hirek/reszletek/mentoauto_allitottam_meg_az_amokfutot_szombathelyen/?fbclid=IwAR1ndZaJzj5aqtZDLRpRy9WK3flWwr1myaZ5sMd7niKpZRG0sAJxpAzwvb0
MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.


Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetTámogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek