Hirdetés
Gondolkodtató
VIDEÓ: Jobbról előzött nagy sebességgel – Brutálisan összetörte a vétlen autóst
VIDEÓ: Jobbról előzött nagy sebességgel – Brutálisan összetörte a vétlen autóst
Hirdetés

A felvétel Lengyelországban készült az egyik autópályán, de sajnos hasonlóan felelőtlen autósokkal itthon is találkozhatunk.

Ráadásul a tapasztalatok azt mutatják, hogy a vétlen autós húzza legtöbbször a rövidebbet. A kamerás autó vezetője előzésbe kezdett, a mögötte érkező SUV sofőrje pedig úgy gondolta, még van ideje jobbról kielőzni őt.

Sajnos nem volt, nagy sebességgel csapódott bele a külső sávban, szabályosan közlekedő autóba, amelyben két gyerek is ült.

Hirdetés

 

Mindkét autó durván összetört, de szerencsére mindenki megúszta könnyebb sérülésekkel. A fekete autós sofőrjét szabálytalan előzés miatt 500 zlotyira (37 ezer forint) büntették, ami igen csekély összegnek tűnik a balesethez képest.

Úgy gondoljuk a videó tökéletesen szemlélteti, hogy az eszetlen rohanásnak és a KRESZ esetleges be nem tartásának milyen következményei lehetnek. Jelen esetben mindenki megúszta kissebb sérülésekkel az esetet, de ez nem a vétkes autónak köszönhető, arról nem is beszélve, hogy belegondolni is rossz mit élhetett át a vétlen autó sofőrje és az autóban utazók.

Figyeljünk egymásra, vezessünk óvatosan, ne kockáztassuk mások épségét azért, hogy 5 percet nyerjünk egy-egy út során.

Forrás: origo.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája