VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Videó- Itt a vége az autószervizek iránti bizalmatlanságnak, de mi is az a Video Check, és hogy működik?


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Sok autógyártó igyekszik erősíteni a márka iránti bizalmat, de az eddigi legütősebb megoldás a Fordé. Mi is az a Video Check, és hogy működik?

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során a szakemberek videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik velünk a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja, hogy kizárólag azokat a javításokat végzik el, amelyeket mi előzetesen jóváhagytunk.

Ez az ötlet minden eddiginél praktikusabbnak és életszerűbbnek tűnik, vagyis könnyen lehet, hogy ez lesz a nyerő szerviz-szolgáltatás.

Miért tűnik ez az eddigi legjobb módszernek az átláthatóság és a bizalom növelésére? Mert éppen annyit javít a szolgáltatáson, amennyit a 21. század megkövetel, vagyis valóban nem visz el időt, viszont láttatja a szerelési folyamatokat, még az üvegfalas megoldásnál is jobban, és nem függ a személyes szerelő esetleges hangulatingadozásaitól.

Egy szakember végigmegy az emelőre tett autó üzembiztonsági szempontból legfontosabb elemein, és elmagyarázza a javításra szoruló tételeket. Később a végeredményt egyetlen kattintással elérheti a tulajdonos egy appon/ügyfélkapun keresztül.

Szóval az ember csak leadja a kocsit, végzi a dolgát, majd jön egy e-mail, amikor kész a videó. Hogy még felhasználóbarátabb legyen a Video Check, a szükséges javításokról mellékelnek egy árajánlatot is, amelyen

a javítások sürgősségét zöld-sárga-piros színekkel jelölik, akárcsak a közlekedési lámpák mintájára.

A rendszeren keresztül el is lehet fogadni az ajánlatot, és máris indul a munka a műhelyben. A videót elküldik akkor is, ha semmilyen hiba nincs a kocsin, ez pedig ugye kész ajándék.

Lehet sima állapotfelmérést is kérni ezzel a módszerrel, de azt már a márkaszerviz által megszabott díjért. Igazából az is csak egy bónusz, a lényeg a gyors, egyszerű, megbízható, ügyfélbarát formula, a hibák pontos dokumentálása, az alapos tájékoztatás az alkatrész- és munkaigényről, no meg a garancia, hogy kizárólag a jóváhagyott javításokat végzik el.

Akárhogy is, ez egy nagyon klassz húzás, többek között azért is, mert nincs túlgondolva, túlbonyolítva, éppen azt nyújtja a tulajnak, ami kell.

Forrás: http://player.hu/auto-motor-2/ford-video-check/?fbclid=IwAR0rxE5rQPyLSB9-rSlDMY0kM1LDKb6NT-hnh13rlFTPYkwiZEy0loghAZs

MEGOSZTOM:

Ne kockáztass, vegyél kamerát itt:

hirdetés

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek