VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Videó- Itt a vége az autószervizek iránti bizalmatlanságnak, de mi is az a Video Check, és hogy működik?

Csatlakozz Viber Közösségünkhöz
itt:

Sok autógyártó igyekszik erősíteni a márka iránti bizalmat, de az eddigi legütősebb megoldás a Fordé. Mi is az a Video Check, és hogy működik?

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során a szakemberek videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik velünk a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja, hogy kizárólag azokat a javításokat végzik el, amelyeket mi előzetesen jóváhagytunk.

Ez az ötlet minden eddiginél praktikusabbnak és életszerűbbnek tűnik, vagyis könnyen lehet, hogy ez lesz a nyerő szerviz-szolgáltatás.

Miért tűnik ez az eddigi legjobb módszernek az átláthatóság és a bizalom növelésére? Mert éppen annyit javít a szolgáltatáson, amennyit a 21. század megkövetel, vagyis valóban nem visz el időt, viszont láttatja a szerelési folyamatokat, még az üvegfalas megoldásnál is jobban, és nem függ a személyes szerelő esetleges hangulatingadozásaitól.

Egy szakember végigmegy az emelőre tett autó üzembiztonsági szempontból legfontosabb elemein, és elmagyarázza a javításra szoruló tételeket. Később a végeredményt egyetlen kattintással elérheti a tulajdonos egy appon/ügyfélkapun keresztül.

Szóval az ember csak leadja a kocsit, végzi a dolgát, majd jön egy e-mail, amikor kész a videó. Hogy még felhasználóbarátabb legyen a Video Check, a szükséges javításokról mellékelnek egy árajánlatot is, amelyen

a javítások sürgősségét zöld-sárga-piros színekkel jelölik, akárcsak a közlekedési lámpák mintájára.

A rendszeren keresztül el is lehet fogadni az ajánlatot, és máris indul a munka a műhelyben. A videót elküldik akkor is, ha semmilyen hiba nincs a kocsin, ez pedig ugye kész ajándék.

Lehet sima állapotfelmérést is kérni ezzel a módszerrel, de azt már a márkaszerviz által megszabott díjért. Igazából az is csak egy bónusz, a lényeg a gyors, egyszerű, megbízható, ügyfélbarát formula, a hibák pontos dokumentálása, az alapos tájékoztatás az alkatrész- és munkaigényről, no meg a garancia, hogy kizárólag a jóváhagyott javításokat végzik el.

Akárhogy is, ez egy nagyon klassz húzás, többek között azért is, mert nincs túlgondolva, túlbonyolítva, éppen azt nyújtja a tulajnak, ami kell.

Forrás: http://player.hu/auto-motor-2/ford-video-check/?fbclid=IwAR0rxE5rQPyLSB9-rSlDMY0kM1LDKb6NT-hnh13rlFTPYkwiZEy0loghAZs

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?

Támogatóink


hirdetéshirdetéshirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:
 

INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:
 

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MÉDIA SZEREPLÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink:
 

Katt ide!

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink


 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek