hirdetés

Velünk tartasz?VIDEÓ:  Így maximum a GTA-ban autóztál – Az év legpofátlanabb autósát rögzítette a rendőrségi drón

VIDEÓ: Így maximum a GTA-ban autóztál – Az év legpofátlanabb autósát rögzítette a rendőrségi drón

2020-11-25 Facebook
hirdetés

Egy autós hajmeresztő manőversorozatát rögzítette a rendőrségi drón Szántódnál. Ilyet eddig tényleg csak videójátékokban láttunk.

Az ezüst színű autós a kereszteződés balra kanyarodó sávjában várakozik, amikor úgy tűnik meggondolja magát. Egész egyszerűen elkezd visszatolatni, ami már önmagában is elég erős, de tudja tetőzni, ugyanis ezután befordul, ám jól láthatóan nem a jó sávot választja, így csak a mázlinak köszönhető, hogy nem került szembe egyetlen arra közlekedővel sem.

Nyilván ő is tudja, hogy így sokáig nem mehet, ezért gyorsan át is vág a sávokat elválasztó füves területen, hogy végre a megfelelő irányba haladhasson.

Ezt nehéz lesz kimagyarázni:

Az egész manővert rögzítette az épp levegőben lévő rendőrségi drón, így az út végén várakozó rendőrök természetesen ki is szedték az útról az extrémen kocsikázó sofőrt.

hirdetés

 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei november 24-én Siófok és Szántód vonzáskörzetének forgalmát ellenőrizték fokozottan.

Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból történő kiszűrése volt.

A rendőröknek többek között gyorshajtás, tilos jelzésen áthaladás, előzési tilalom, behajtási tilalom, kötelező haladási irány, illetve záróvonal figyelmen kívül hagyása miatt 55 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést hat civil gépkocsi, három járőrautó és egy drón segítette.

Forrás: PoliceHungary


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: