VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Videó – Idős férfi rohant autójával egy balesetet szenvedett kamionba, ráadásul a mentés közben az ék is széttört


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Talán nem túlzás azt mondani, hogy a hétfő nem a horvát kamionsofőr napja volt. Mindkét balesetben vétlen volt és két autó is totálkárosra törött a kamionján négy órán belül.

A Horvátország felé tartó horvát DAF kamion vezetője hétfőn délután észlelte, hogy a szemből érkező Renault kisáruszállító kacsázni kezdett. A sofőr a szalagkorlát felé kormányozta a szerelvényt, a Renault azonban nekihajtott a DAF pótkocsijának, “kiütve” annak futóművét. A textiláruval megpakolt pótkocsi felborult az ütközéstől írja a 112 press

A helyszínelés és a műszaki mentés több órát vett igénybe, addig teljes útlezárás volt érvényben a 86-os számú főúton, Nádasd közelében.
 

A pótkocsit felállították, ám közben a kifejezetten nagy terhelésre szánt műanyag ék egyszerűen szétrobbant az éppen kerekeire állított pótkocsi alatt. 

A balszerencsés események sorozata itt még nem ért véget. Amikor a horvát kamionsofőr elbúcsúzott a helyszínen lévőktől és beült a kamionjába, hogy folytassa az útját az épen maradt kamionnal, hatalmas csattanás hallatszott és a kamionsofőr a fejét fogva pattant ki a fülkéből.
 

Mint kiderült egy idős, 80 év feletti sofőr keveredett be valahogy a lezárt főútra egy Peugeot-val, valószínűleg valamelyik mellékúton és Körmend felé tartva nem vette észre a sávjában a menetiránnyal szembe, bekapcsolt helyzetjelzővel álló DAF-ot és nekiütközött.

A balesetben senki sem sérült meg, azonban a Peugeot totálkárosra törött, illetve megrongálódott az előző balesetet sértetlenül megúszó DAF kamion is.

Téged is érdekelnek a tűzoltók kulisszatitkai és, hogy milyen eszközöket használnak mentéskor? Nézd meg videónkat, melyet az Országos Katasztrófavédelem 3. kerületi parancsnokságán készítettünk.
Forrás: 112 press

MEGOSZTOM:

Ne kockáztass, vegyél kamerát itt:

hirdetés

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek