VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Videó – Idős férfi rohant autójával egy balesetet szenvedett kamionba, ráadásul a mentés közben az ék is széttört


SOS Mobilgumis
hirdetés

Talán nem túlzás azt mondani, hogy a hétfő nem a horvát kamionsofőr napja volt. Mindkét balesetben vétlen volt és két autó is totálkárosra törött a kamionján négy órán belül.

A Horvátország felé tartó horvát DAF kamion vezetője hétfőn délután észlelte, hogy a szemből érkező Renault kisáruszállító kacsázni kezdett. A sofőr a szalagkorlát felé kormányozta a szerelvényt, a Renault azonban nekihajtott a DAF pótkocsijának, “kiütve” annak futóművét. A textiláruval megpakolt pótkocsi felborult az ütközéstől írja a 112 press

A helyszínelés és a műszaki mentés több órát vett igénybe, addig teljes útlezárás volt érvényben a 86-os számú főúton, Nádasd közelében.
 

A pótkocsit felállították, ám közben a kifejezetten nagy terhelésre szánt műanyag ék egyszerűen szétrobbant az éppen kerekeire állított pótkocsi alatt. 

A balszerencsés események sorozata itt még nem ért véget. Amikor a horvát kamionsofőr elbúcsúzott a helyszínen lévőktől és beült a kamionjába, hogy folytassa az útját az épen maradt kamionnal, hatalmas csattanás hallatszott és a kamionsofőr a fejét fogva pattant ki a fülkéből.
 

Mint kiderült egy idős, 80 év feletti sofőr keveredett be valahogy a lezárt főútra egy Peugeot-val, valószínűleg valamelyik mellékúton és Körmend felé tartva nem vette észre a sávjában a menetiránnyal szembe, bekapcsolt helyzetjelzővel álló DAF-ot és nekiütközött.

A balesetben senki sem sérült meg, azonban a Peugeot totálkárosra törött, illetve megrongálódott az előző balesetet sértetlenül megúszó DAF kamion is.

Téged is érdekelnek a tűzoltók kulisszatitkai és, hogy milyen eszközöket használnak mentéskor? Nézd meg videónkat, melyet az Országos Katasztrófavédelem 3. kerületi parancsnokságán készítettünk.
Forrás: 112 press

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Cégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek