Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Hónapok óta az autójában alszik egy nyugdíjas férfi – Adománygyűjtés indult a megsegítésére
VIDEÓ: Hónapok óta az autójában alszik egy nyugdíjas férfi – Adománygyűjtés indult a megsegítésére
Hirdetés

Hónapok óta az autójában él és egy szupermarket parkolójában húzza meg magát egy nyugdíjas férfi Vecsésen. Józsi bácsi tavaly nyáron került az utcára, azóta a kocsija az otthona. Egy 25 éves lány sietett most a segítségére és reméli, hogy hamarosan otthont találnak a bajban lévő férfinek – adta hírül az Fókusz riportjából.

A 78 éves férfi korábban hentesként dolgozott, húsfeldolgozója volt Gyálon, de az általa jogtalannak vélt hatósági büntetések teljesen tönkretették és elvesztette minden vagyonát. Ezt követően néhány évig még alkalmi munkákból élt és albérletben lakott, amit gyerekei fizettek. Sajnos ezt egy idő után már nem tudták tovább finanszírozni, így őt a lakás tulajdonosa az utcára tette. Napközben a vecsési nyugdíjas központban van, ott tud tisztálkodni, étkezni.

Hajléktalanszállóra nem szeretne menni, ugyanis attól fél, hogy ott meglopják. Az éjszakákat inkább egy közeli mellékutcában, az autójában tölti, aminek motorját egész éjjel járatja, hogy ne fagyjon meg.

.Józsi bácsi a szupermarket parkolójában találkozott néhány napja Gaál Barbival, aki elhatározta, hogy segít a férfinak. Most adományokat gyűjt és bízik benne, hogy az idős úr hamarosan újra otthonra lelhet.

Hirdetés

 

Ha szeretne segíteni Józsi bácsinak, írjon erre az e-mail címre: [email protected]

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája