Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: Hidd el, ezek a visszataszító figurák papolnak a leghangosabban a jobbra tartásról
VIDEÓ: Hidd el, ezek a visszataszító figurák papolnak a leghangosabban a jobbra tartásról
Hirdetés

A videón az első jelenet, a gátlástalan, gusztustalan, veszélyeztető előzés nem kíván kommentárt.

Viszont ami a folytatást illeti…, már látjuk előre a komment szekcióban:

“Tipikus belső sáv bérletes”
“Kotródj a külsőbe a [email protected], ne érdekeljen mennyivel megyek”
“Lúzer, húzzál el előlem”
stb.

Ám a BMW sofőrjét védő, önmagát fantasztikus vezetési tehetséggel megáldott kommentelőnek tudnia kell, hogy az ilyen jellemű ember – aki a BMW volánjánál ül – az esetek hatalmas százalékában kettébe [email protected] a KRESZ-t. Kb. mindenhol…

A pirosnál, a gyalogátkelőn, előzésnél és minden olyan helyzetben, ahol amint téged érintően ér a vele kapcsolatos atrocitás, akkor azonnal a “vesztét kívánod majd”, jó esetben pedig csak vad szidalmak hagyják majd el a szádat, valamint felháborodva küldöd el nekünk a róla a készült felvételt.

Hidd el, az ilyen figurát kár védened és óriási naivitás azt hinned, hogy a probléma egy ilyen videó esetében elsődlegesen a jobbra tartás hiánya.

Tudd, hogy őt a külső sávban és az egysávos úton is szétidegeled és csak idő kérdése, hogy letoljon téged az útról, mert számára ez egy életstílus.

Nem foglalkozik olyan dolgokkal, mint vezetési kultúra, alapvető KRESZ, közlekedésbiztonság és egyén kapcsolódó fogalmak.


“Mivel az ehhez hasonló, profi bolondokkal szemben a rendőrség – véleményem szerint – nem tud hatásosan fellépni, remélem van mód arra, hogy a felvétel alapján eljárás induljon a sofőr ellen. – írja olvasónk, akinek a fedélzeti kamerája rögzítette az esetet.

Az ehhez hasonló manőverek teljesen értelmetlenek és roppant bosszantóak. Az ilyen hirtelen es szándékos veszélyeztetéseket nem mindenki tudja lereagalni időben. A mellettem ülő is csupán annyit vett észre az egészből, hogy megrántja a biztonsági öv.

Mindamellett, hogy a baleset elkerülése már megint csak a vétlen félen múlott – éppen gyorsítottam, mivel eredetileg a s*gg*mben volt – kiváncsi lennék, az illető mit tett volna, ha balesetet okoz. Nekem lett volna par keresetlen szavam, az biztos. – tette hozzá.


Természetesen a cikkel nem azt szeretnénk sugallni, hogy a jobbra tartási kötelezettség nem fontos, sőt…

Viszont az ilyen jellemű, pszichológiailag alkalmatlan egyéneknél ne akarjátok a jobbra tartás hiányával magyarázni a szitut.

Hirdetés


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája