Hirdetés
Gondolkodtató
VIDEÓ: Hatalmas balesetet okozott egy forgalommal szembe hajtó autós
VIDEÓ: Hatalmas balesetet okozott egy forgalommal szembe hajtó autós
Hirdetés

Hatalmas balesetet okozott egy autós, aki egy autópálya belső sávjában hajtott, forgalommal szembe. Több autóst is egy kamionost is rommá tört.

Bár a hazai autópálya felhajtók jól ki vannak táblázva, mégis egyre többször fordul elő itthon is, hogy érthetetlen módon valaki rossz irányba hajt fel az autópályára és szembe kerül a forgalommal. A leijesztőbb a dologban, hogy az ilyen sofőrök többsége nem próbál meg azonnal, biztonságosan korrigálni, hanem sokszor kilométereket tesznek meg a velük szembe, szabályosan közlekedő autósok között.

ILYEN SOFŐRT VIDEÓZTAK AZ M6-OSON IS TEGNAP:


VIDEÓ: Lehajtott napellenzőkkel száguldott a Suzukis szembe a forgalommal az M6-oson ma délben – Bp-i Autósok Közössége

 


Az ilyen sofőrökről elmondhatjuk, hogy potenciális gyilkosok és sajnos már hazai utakon is történt baleset miattuk. Talán egy sofőr egyik legnagyobb rémálma válik valóra, mikor valaki az autópályán száguld vele szemben.

Ez történt az alábbi videón is, ahol egy külföldi autópályára tévedt fel valaki, majd ezután nagy sebességgel haladt a belsőben, mígnem összeütközött több szabályosan haladó autóssal is, hatalmas balesetet okozva ezzel.

Úgy tudjuk a forgalommal szembe hajtó sofőr részeg volt. A balesetben ő csak kisebb sérüléseket szenvedett, ám egy állapotos nő életét vesztette.

Hirdetés

 


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája