VIDEÓ: Garázdaság miatt kell felelnie egy férfinak, aki egy autómosóban vert meg egy másik férfit

VIDEÓ: Garázdaság miatt kell felelnie egy férfinak, aki egy autómosóban vert meg egy másik férfit

2021-06-24 Facebook
Hirdetés

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki egy autómosóban kialakult vita során bántalmazott egy autóst.

A vádlott 2021 februárjában, Pécsett, egy áruház melletti autómosóhoz érkezett gépkocsijával. Az autómosóban a sértett élettársával tisztíttatták autójukat, majd annak végeztével tolatva kívántak távozni a mosóállásból, azonban ez nem sikerült nekik, mivel a vádlott a gépkocsijával beállt mögéjük.

Végül a sértett az autóval előremenetben állt ki, miközben élettársa a vádlott autójához ment és kérte a bent ülők türelmét.

Ekkor a vádlott szidalmazni kezdte a türelmet kérő hölgyet, aki visszatérve élettársához beszámolt a szidalmazásról. Ezután a sértett is a vádlott autójához ment, ahol a szidalmazást számon kérte, amire a vádlott először hátulról fröcskölte le a mosópisztollyal a sértettet, majd vele kiabálni, ordítozni kezdett, majd szemből is lefröcskölte.

Ezek után a hátráló sértettet több alkalommal megrúgta, megütötte, aki az ütéseket követően a helyszínről elfutott.

A sértett 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Az elkövető cselekménye a garázdaság vétségének a megállapítására alkalmas.

Hirdetés

 


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: ugyeszseg.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés