Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Ezért vadászik a rendőrség a jogtalan leállósáv használatra
VIDEÓ: Ezért vadászik a rendőrség a jogtalan leállósáv használatra
Hirdetés

Olvasónktól kaptuk az alábbi, fedélzeti kamera által rögzített képsorokat, ami csodásan bemutatja azt, hogy miért szükséges kiszűrni a forgalomból azokat a figurákat, akik képtelenek betartani ezt, a nagyon alapvető szabályt.

Történt ugyanis, hogy a az Opel Astra sofőrje a leállósávon húzott el, egy olyan helyszínen, ahol éppen egy baleset miatt araszolt az M3-as autópálya forgalma. Jól látszik, hogy a leállósáv mellett közvetlenül, emberek álltak.

A fedélzeti kamera által rögzített esemény 2021.07.04-én történt 20:20 körül. (Az eseményrögzítő kamera dátum és idő kijelzése nem volt beállítva.)

Miközben az M1-es és M7-es autópályákon pont a leállósávon közlekedőkre vadásznak, addig az M3-as autópályán, Budapest felé, az 52. kilóméterkőnél, a belső sávban tőrtént baleset miatt feltorlódott kocsisort egy Opel Astra vezetője a leállósávban, nagy sebességgel „kerülte ki”.

A leállósáv szélénél, biztonsági mellényben tartózkodó két személy előtt száguldott el az Opel. Több lehetőség is eszembe jutott, hogy mi lett volna ha… , de szerencsére nem lett ebből tragédia.

Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy az ilyen eseteket szankcionálja a rendőrség, mert az ilyen magatartással bíró emberek nem valóak a biztonságos, motorizált közúti közlekedésre.

– fűzte hozzá a felvételhez olvasónk.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés