Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: Ezért ne pofátlankodj be a kamion elé
VIDEÓ: Ezért ne pofátlankodj be a kamion elé
Hirdetés

A felvétel abból a szempontból nem megszokott, hogy Németországban lett rögzítve, egy kamionból.

“Tegnap este történt ez a kis koccanás, tanulságos lehet a nézők számára. Épp egy dugót kerültem az A2 -es német autópályán kamionnal, mielőtt visszatértem volna az autópályára álltam a lámpánál, egy autós elnézte a feljárót és túl hamar sorolt be jobbra és vissza akart sorolni az én sávomra úgy, hogy egy kicsit be is húzott elém. Én nem vettem észre, hogy ott van és amikor zöld lett mindketten elindultunk.

A videót visszanézve nekem is úgy tűnik, mintha direkt lett volna, de semmi szándékosság nem volt a dologban, csak egyszerűen nem vettem észre, hogy ott van. Ha körbenézek minden tükrömben, lehet észrevettem volna, de nem számítottam rá, hogy onnan megjelenhet valaki.

A tanulság annyi, hogy nem szabad így behúzni egy kamion elé. A rendőrök azt mondták, hogy ha elnézte, tovább kellett volna mennie és az első kijáratnál forduljon vissza. Én azt mondom maradhatott volna a sávjában -jelezve, hogy át akar sorolni -, ha látom beengedem, ha nem majd az utánam lévők beengedik.

A vége az lett,hogy fizetett 35 Euro büntetést, az autó egy új céges lizingelt Skoda Octavia volt, így azt intézi a biztosító, a végén elnézést kért,hogy elhúzódott az estém és mindenki ment a dolgára.

Hirdetés

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája