Hirdetés
Hírek
Videó – Durva baleset! A zebra közepén gázolta el két autó a fiatal lányt
Videó – Durva baleset! A zebra közepén gázolta el két autó a fiatal lányt
Hirdetés

Az eset Lengyelországban történt a napokban. A felvételen az látható, ahogy egy 15 éves lány megpróbál átkelni este a zebrán, azonban a gyalogátkelő feléhez érve egy autó elgázolja őt.

A történtek itt még nem érnek véget, ugyanis a lány az ütközés következtében hátraesik és egy másik autó, bár próbálja elkerülni a balesetet, de nem sikerül és áthajt rajta.

A lány az eset után megpróbál felkelni, de érthető okokból nem sikerül. Úgy tudjuk súlyos törésekkel szállították kórházba, de az állapota már stabil. Az esetet egy térfigyelő kamera rögzítette és a felvételt a helyi rendőrség tette közzé, okító célzattal.

A gázoló talán az ijedtségtől hirtelen azt sem tudta mihez kezdjen , azonban mégis szörnyű látni, hogy még csak oda se megy a sérült lányhoz. Amennyiben megtörtént a baj, próbáljunk első körben minél hamarabb segíteni a sérülteknek és biztonságos helyzetet teremteni.

Hirdetés

 

Fontos, hogy a gyalogátkelőket mindig rettentően körültekintően és olyan sebességgel közelítsük meg, hogy szükség esetén megtudjunk állni. Főként igaz ez este, rossz látási viszonyok közepette.


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája