Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Drón segítségével szűrték ki a szabálysértőket az M7-es autópályán
VIDEÓ: Drón segítségével szűrték ki a szabálysértőket az M7-es autópályán
Hirdetés

Az M7-es autópálya zalai szakaszát ellenőrizték a rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi-Technikai Osztállyal együttműködve 2022. február 3-án célzott akciót hajtottak végre az M7-es autópálya zalai szakaszán, a közlekedésbiztonság javításának érdekében – írja a police.hu

Az akció célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt.

A rendőrök többek között kiemelten ellenőrizték a követési távolság figyelmen kívül hagyását, valamint a nehéz tehergépkocsikra vonatkozó előzési szabályok betartását . Az akció során az egyenruhások 11 fővel szemben intézkedtek, 10 helyszíni bírságot szabtak ki, valamint 1 esetben szabálysértési eljárás lefolytatásáról intézkedtek.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat, egymásra odafigyelve közlekedjenek, saját maguk és a többi közlekedő biztonságának megőrzése érdekében!

Hirdetés

 

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés