Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: Drogos sofőr tarolta le az autómosó betonfalát Salgótarjánban
VIDEÓ: Drogos sofőr tarolta le az autómosó betonfalát Salgótarjánban
Hirdetés

Egy bedrogozott sofőr, aki sosem rendelkezett vezetői engedéllyel, ráadásul felfüggesztett fogházbüntetés hatálya alatt is állt, nekihajtott és kidöntötte az autómosó betonfalát Salgótarjánban.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt a 19 éves, büntetett előéletű vádlottal szemben, aki 2021 decemberében járművezetéstől eltiltása ellenére, kábítószer hatása alatt vezetve okozott balesetet.

A vádlott gépkocsijával egy önkiszolgáló autómosó területére hajtott, de továbbhaladt, és az autómosó falának ütközött.

A sofőr a bódult állapotban vezette a járművet, és korábbi cselekményei miatt a bíróság már eltiltotta a vezetéstől, ráadásul felfüggesztett fogházbüntetés hatálya alatt is állt.

Az eset során mind a vádlott, mind az autóban utasként tartózkodó társa ruházatából kábítószer-prekurzornak minősülő drog került elő. Friss híreink itt.

A 19 éves vádlottnak négy bűncselekmény miatt kell felelnie, melyek a kábítószer fogyasztása, bódult és eltiltás hatálya alatti vezetés, valamint kábítószer-prekurzorral visszaélés.

Ugyanez utóbbi bűncselekmény miatt vádat emelt a Salgótarjáni Járási Ügyészség társa ellen is. Ha a sofőr teljes beismerő vallomást tesz, akkor az előkészítő ülésen 2 év börtönbüntetésre, 4 év közügyektől való eltiltásra és 3 év járművezetéstől való eltiltásra számíthat, valamint a korábbi felfüggesztett szabadságvesztést is letöltendővé válik. Társa esetében pénzbüntetés az indítvány.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x