hirdetés

Velünk tartasz?
VIDEÓ: Busz előtt büntetőfékezett miközben egy kiskorú is ült az autóban – Csattanás lett a vége

VIDEÓ: Busz előtt büntetőfékezett miközben egy kiskorú is ült az autóban – Csattanás lett a vége

2021-05-14 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetéssel gyanúsít egy férfit, aki a XIX. kerületben a záróvonalat és a zebrát figyelmen kívül hagyva vágott be egy autóbusz elé, majd azt követően büntetőfékezett a jármű előtt – írja a police.hu

Nem csak a busz utasait, de saját autójában ülő kiskorú gyermekét is veszélyeztette az a férfi, aki 2021. május 12-én 9 óra 30 perc körül Budapest XIX. kerületében, az Ady Endre úton a záróvonalat átlépve és a kijelölt gyalogosátkelőhelyet figyelmen kívül hagyva előzött meg egy autóbuszt, majd befékezett.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fehér Octaviában ülő férfi dühét az válthatta ki, hogy előzőleg sávot kellett váltania, amikor a busz elindult a megállóból. Az esetről a busz fedélzeti kamerája felvételt készített.

A buszsofőr az utasok testi épségének védelme érdekében óvatosan fékezett, de az ütközést nem tudta elkerülni. A balesetben nem sérült meg senki.  A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályán még aznap közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki az autót vezető 35 éves férfit, jogosítványát elvették.

hirdetés

Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK