Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Büntetőfékezés miatt ütköztek -A vétkes elhajtott, de hamar elkapták
VIDEÓ: Büntetőfékezés miatt ütköztek -A vétkes elhajtott, de hamar elkapták
Hirdetés

Egy közlekedési szituációból adódó hirtelen felháborodás vezetett a balesethez Budapesten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. április 21-én  a BKV egyik baleseti helyszínelője tett bejelentést, hogy a 110-es autóbusz az Erzsébet hídon, Buda felé haladva egy személyautóval összeütközött, mert az a busz elé vágott és büntetőfékezett egy autós.

A balesetet követően mindketten megálltak, szóváltás is kialakult köztük, majd a férfi az autóval személyi adatainak megadása nélkül elhajtott.

A rendőrök szemlét tartottak és meghallgatták a buszvezetőt is, aki elmondta, hogy egy sávváltást követően a személyautó a buszt megelőzte, majd előtte kétszer is hirtelen lefékezett, de a második alkalommal az ütközést már nem tudta elkerülni, így az autónak ütközött. Továbbá megerősítette, hogy a férfi az eset után elhagyta a helyszínt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedési rendőrei a balesetet okozó férfit azonosították és lakcímén, illetve tartózkodási helyén is keresni kezdték, aki ennek hatására a rendőrségre önként bement.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályán O. Tibort közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.​​

Hirdetés

 

Forrás: police.hu

 
MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Dashcam

Hirdetés


Dashcam + kert

Hirdetés


Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások