VIDEÓ: Az Árpád hídon akart megfordulni. Hatalmas baleset lett belőle

VIDEÓ: Az Árpád hídon akart megfordulni. Hatalmas baleset lett belőle

2020-03-13 Facebook

A 2018-as felvételt most kaptuk olvasónktól és úgy döntöttünk, hogy kiposztlojuk, mert hordoz magában az eset tanulságot.

Egy normális közlekedési kultúrával rendelkező országban nem szorulna magyarázatra ez a videó, mert egész egyszerűen meg sem történhetne ilyen eset.

Viszont mivel sajnos szinte naponta tudunk olyan eseteket posztolni, ami egy normális világban nem kéne, hogy megtörténjen, ezért vetünk róla néhány sort.

A szürke BMW előtt haladó fekete autós gondolta, hogy megfordul az Árpád hídon. Azon az Árpád hídon, ahol az autósok egyébként is komolyabb sebességet szokta diktálni.

Gondolta, ha már megfordul, akkor legalább a villamosnak elsőbbséget ad, azt ugyanis láthatta, hogy érkezik, hiszen elhaladt mellette.

Ahogy kell, meg is állt, ám szerencsétlen BMW sofőrje (tök jogosan) nem tudta elképzelni, hogy mi a fog történni és komoly sebességgel nekiütközött.

Ennek következtében a fekete autó valósággal átrepült az Árpád híd túloldalára, ahol csodával határos módon nem ütközött egy másik, szemből érkező autóval.


Jogi magyarázat:


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés