Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: A motoros és az autós is nagyot hibázott – Csúnya balesetet rögzített a Közút kamerája
VIDEÓ: A motoros és az autós is nagyot hibázott – Csúnya balesetet rögzített a Közút kamerája
Hirdetés

Itt a jó idő, az utakon egyre több motorossal találkozhatunk. Ez a videó pedig jól mutatja, hogy mennyire kell figyelnie minden közlekedőknek, ahhoz, hogy balesetmentesen haladhassunk valamennyi úton  hívja fe la figyelmet a Magyar Közút és az alábbi videó bizonyíték arra, hogy bizony nem alaptalanul.

Az M3-as Budapestre bevezető szakaszán a lassan haladó kocsisorok között ment a motoros, amikor a belső sávból kikanyarodott elé egy személyautó és kilökte a leállósávba.

A motoros szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta.

A hasonló esetek elkerülése érdekében szeretnénk kérni és felhívn ia figyelmet arra, hogy a motorosok csak az álló kocsisorok esetében haladjanak balról, jobbról, középen a járművek mellett, ahogy azt a KRESZ engedi. De akkor is óvatosan, megfelelő sebességet választva tegyük ezt meg és figyeljenek az autósokra, győződjenek meg róla, hogy biztonságosan el tudnak haladni mellettük.

Az autósoknak is nagyon kell figyelnie, ha sávot szeretnének váltani, használják a visszapillantó tükröket, figyeljék a holtteret és készüljenek arra, hogy egy motoros is elhaladhat mellettük.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Forrás: Magyar Közút

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája