Hirdetés
Gondolkodtató
VIDEÓ: A menekült kutyáját és táskáját lopta el. Keresi a rendőrség
VIDEÓ: A menekült kutyáját és táskáját lopta el. Keresi a rendőrség
Hirdetés

A zuglói rendőrök jogtalan elsajátítás miatt nyomoznak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága 01140/4967/2022. bűnügyi számon jogtalan elsajátítás vétség gyanúja miatt indított nyomozást.

A zuglói vasútállomás peronjáról vitte el valaki egy Ukrajnából menekülő férfi őrizetlenül hagyott táskáit és kutyáját 2022. március 4-én este 10 óra körül. Mivel a férfi a csomagokat és az állatot 8 napon belül sem a tulajdonosnak, sem a hatóságok részére nem adta vissza, így cselekményével bűncselekményt követett el.

Időközben a kutyát visszajuttatták gazdájának, azonban a tettest és a  táskákat a rendőrség továbbra is keresi. A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV.  Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája