Velünk tartasz?VIDEÓ: A lengyel utak Dredd bírójának hiszi magát a férfi, aki büntetőzéssel leckézteti a furgonosokat

VIDEÓ: A lengyel utak Dredd bírójának hiszi magát a férfi, aki büntetőzéssel leckézteti a furgonosokat

2020-12-27 Facebook
hirdetés

A büntetőfékezés sajnos egyáltalán nem csak kis hazánkban van jelen, bizony más országok is küzdenek a tahó, ostoba sofőrökkel, akik úgy gondolják vélt vagy valós sérelmüket okos húzás büntetőfékezéssel megtorolni.

Az ilyen önbíráskodó manővereket a hazai rendőrök sem nézik jó szemmel, ezért többek között civil rendőrautókból is figyelik az utakat, de több alkalommal indult már autóvezetők ellen eljárás például általunk közzé tett szabálysértések miatt is.

Lenyelországban már kifejezetten kéri a rendőrség a civil autósokat, hogy amennyiben kamerájuk szabálytalanságot rögzít, azt küldjék be a rendőrség egy kifejezetten erre a célra létrehozott email címére.


KAPCSOLÓDÓ:

Civil autósoktól vár fedélzeti kamerás felvételeket a renitens közlekedőkről a lengyel rendőrség

 


Az alábbi felvételen szereplő fekete autó sofőrjét egy korábbi előzés bőszítette fel, ezért előbb jó párszor “megbünteti” a kamerás jármű vezetőjét, ám jól láthatóan küldetésének érzi, hogy az utakon rendet teremtsen és minden autóst megbüntessen, aki valami neki nem tetszőt csinál.

Így hát kis idővel a kamerás autó dorgálása után ismét akcióba kezd, ezúttal egy furgonos előtt büntetőfékezik, de sajnos bosszúvágyát ez sem csillapítja és ismét lecsap a kamerás autóra.

Egészen addig megy, hogy megállásra kényszeríti a sofőrt, majd kiszáll az autóból és az ilyenkor már jól ismert dinnyehordó pózban elindul megleckéztetni a sofőrt.

hirdetés

A videó leírásából kiderül, hogy a dühös dinnyehordó megpróbált beütni a sofőr ablakán, ám az nem sikerült neki, de azért a jármű visszapillantóját eltörte még távozás előtt.

Forrás: STOP CHAM

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: