Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: A gyermekmentő sofőrjét tartják felelősnek a májusi csepeli halálos balesetért
VIDEÓ: A gyermekmentő sofőrjét tartják felelősnek a májusi csepeli halálos balesetért
Hirdetés

Gyanúsított lett annak a gyermekmentőnek a sofőrje, amely egy család kocsijával ütközött májusban Csepelen – tudta meg az RTL Híradó.  A baleset a Kassai utca és Széchenyi István utca kereszteződésénél történt. Úgy tudni a mentő egy kisbabához sietett, használta a megkülönböztető fény és hangjelzését, ám mégis összeütközött a személyautóval. A balesetben a mentő az oldalára borult, az autó pedig teljesen összeroncsolódott. A személyautóban két szülő, kamaszkorú fiuk és annak egy barátja utazott. 

A balesetben az apa meghalt, mellette ülő párja, kamasz fiuk és annak barátja pedig életveszélyesen megsérült. Valamint – bár egy másik egység a baleset idején már küzdött érte – életét vesztette a kisbaba is, akiért a mentők siettek.

A rendőrök halálos baleset gondatlan okozásával gyanúsítják a szirénázva érkező mentőkocsi vezetőjét. A Híradó úgy tudja, még vizsgálják, hogy a sofőr meggyőződött-e arról, hogy megadják neki az elsőbbséget a kereszteződésben.

Hirdetés

A sérültek állapota közben folyamatosan javul. Köztük a két középiskolás fiúé, akiknek az osztálya gyűjtést szervezett nekik.

 

Forrás: RTL Híradó

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája