Gondolkodtató
Veszélyes és idegesítő manőverrel szórakozott egy autós a 22-es úton
Veszélyes és idegesítő manőverrel szórakozott egy autós a 22-es úton
Hirdetés

Ha létezik felelőtlen és idegesítő sofőr, akkor ő az volt.

Nem engedte előzni, többször ráfékezett és feltartott egy gyógyszerszállító teherkocsit egy autós múlt csütörtökön, a 22-es úton. A sofőr felvette a veszélyes manővert, elküldte a vezess.hu-nak, de kedden az RTL Híradó is foglalkozott az üggyel.

A felvételen látszik, hogy amikor a záróvonal véget ért, a teherautó szabályosan előzni kezdett az egyenes úton, de a kocsi is gyorsított, és nem engedte befejezni az előzést. Amikor a teherautó visszatért a sávjába, az előtte lévő Opel lelassított.

Hirdetnél itt??? Katt ide!

Hirdetés

A gyógyszerszállító sofőrje telefonon annyit mondott az RTL Klubnak, hogy kilométereken át haladtak indokolatlanul lassan. A felvételen nem látszik, de korábban más járművek is csak nehezen és veszélyesen tudták megelőzni a sor elején haladó Opelt.

Csörgő László vezetéstechnikai szakértő szerint a forgalmat feltartó autó sofőrje kimerítette a közúti veszélyeztetés fogalmát. Az előzés a közúti közlekedés egyik legveszélyesebb manővere, akadályozni pedig különösen veszélyes.

Az ilyen helyzetek a szabályosan vezetőkből is agressziót válthatnak ki, de mindig nyugodtnak kell maradni ilyenkor is, hogy elkerüljék a baleseteket – tanácsolta.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170613_veszelyes_es_idegesito_manoverrel_szorakozott_egy_autos_a_22es_uton


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája