Hirdetés
Dashcam
Verekedéssé fajult egy közlekedési vita Szombathelyen
Verekedéssé fajult egy közlekedési vita Szombathelyen
Hirdetés

Augusztus 8-án, hétfőn este az egyik forgalmas szombathelyi kereszteződésben dulakodás történt egy gyalogátkelőhelynél- számolt be róla a 112Press.hu. Az oldaluk egyik olvasója videóra is vette az esetet.

A felvételen az látható, hogy a Vörösmarty Mihály utcában az 56-osok terénél négy gyerek és két felnőtt nő kel át zöld jelzésnél a zebrán, amikor egy szintén zöld jelzésnél induló Renault Clio érkezik a Széll Kálmán utcából.

A piros autó vezetője valamit mond és mutat, ami annyira felbőszíti a rövid hajú gyalogos nőt, hogy nagyot rúg az autó elejébe.

Ezután heves szóváltás közepette -jelezvén, hogy készen állnak a harcra- a gyalogosok eldobják a náluk lévő hátizsákot, illetve kerékpárt. A vita közben teljesen elfeledkeznek a gyerekekről. A legkisebb fiú visszaszalad megnézni, mi történik és ezalatt hosszú másodpercekig áll a sáv közepén, ahol a járműveknek már zöldet mutat a jelzőlámpa.

Hirdetés

FRISSÍTÉS:

A videó megjelenését követően hamarosan jelentkezett a 112press.hu szerkesztőségénél a felvételen látható nő, aki belerúgott a Renault elejébe. Elmesélte, mi történt a helyszínen és hozzátette, ő tárcsázta a segélyhívót is.

Elmondása szerint valóban “eldurrant az agya”, de ennek volt előzménye.

A Vörösmarty Mihály utcán átkeléskor ért oda melléjük a Renault személyautó, lehúzott ablakokkal, amiben öt fiatal ült.

A nő ekkor hallotta meg, hogy a kocsiban azzal viccelődnek, hogyan kellene elgázolni az úton átkelő gyerekeket.

Nem tudtam hideg fejjel gondolkodni. Az autóba tényleg belerúgtam, de a sofőrt nem ütöttem meg. Láttam, hogy az utasoknál fehérboros palackok vannak. A sofőr nekem elismerte, hogy elhangzott a gyerekek elütésére vonatkozó kijelentés, de azt mondta, hogy nem tudja, ki mondta ezt” 

– mondta el saját verzióját a nő, aki hozzátette, hogy ezután tárcsázta a segélyhívót, ahol az előzőeken túl azt is elmondta, hogy belerúgott az autóba.

Végül részéről nem született feljelentés, azt pedig egyelőre nem tudni, hogy a Renault vezetője tesz-e feljelentést az ügyben?

“A dulakodás közben úgy gondolta, hogy a kisfiú a nagylánnyal van, de mint kiderült a gyerekek is megijedtek abban a szituációban és a kisfiú így maradt felügyelet nélkül egy rövid időre.

Hozzátette: “ez nem a lány hibája, hanem az övé.”

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája