Hirdetés

 
Verekedés lett a parkolási vitából
Verekedés lett a parkolási vitából
Hirdetés

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a nővel és férfival szemben, akik tavaly augusztusban nyílt utcán estek ököllel egymásnak egy parkolási vitát követően- szúrta ki a 24.hu Magyarország Ügyészségének oldalán.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint két nő és egy férfi parkolási nézeteltérés miatt vitázott össze egymással a Tokodi utcában. A vita verekedésig fajult, mivel az egyik nő kétszer is bevitt egy öklöst a férfinek.

A férfi először ellökte magától a nőt, miközben a neje a hajánál fogva próbálta visszatartani az ököllel ütő nőt, aki ennek hatására elfordult és ellépett a férfitól. Ekkor a férfi a nő után lépett és ököllel többször is megütötte. A megütött nő ekkor többször is megütötte a férfit.

A verekedő embereket három másik szemtanú választotta szét. Ezt követően a férfi úgy megrúgta egy kocsi jobb oldali visszapillantó tükrét, hogy az letörött, ezzel 42 ezres kárt okozott.

A férfinak az őt ért ökölütés miatt nyolc napon belül gyógyuló arctáji zúzódása keletkezett.

Az ügyészség pénzbüntetést kért büntetővégzésében az elkövetőkre azzal, hogy a férfit kötelezzék a rongálási kár megtérítésére is.

Hirdetés


Így a YouTube-on is megjelensz👇

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x