VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Fotók: Végigzúzta a Cobra 11 Budapestet


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Budapest ‒ Nem mindennapi akciónak lehettek tanúi a Vasárnapi Blikk munkatársai nemrég a Parlament szomszédságában. – írja a blikk.hu

Az Alkotmány utcában ugyanis FBI-osok, valamit Semir Gerkhan és aktuális társa órákon keresztül lőttek egymásra, de egy hatalmas robbanás is megrengette a Kossuth tér környékét. 

Mindez persze nem volt igazi, lapunk ugyanis lehetőséget kapott arra, hogy beleshessen a hetekig Budapesten forgó Cobra 11 kulisszái mögé.

A 22 éve sikert sikerre halmozó német sorozat ugyanis a következő évadát egy olyan résszel kezdi, amely nemcsak Budapesten forgott, de a sztori szerint is fővárosunkban játszódik.

– Hallottam, Budapest játszott már Moszkvát, Prágát, Rómát, de most Budapestet fog – erősítette meg nevetve Erdogan Atalay (51), azaz a legendás Semir Gerkhan. A német autópálya-rendőrség főfelügyelője igazi kultuszfigurává vált Németországban és a 120 másik országban is, ahol a sorozatot eddig műsorra tűzték. De mégis, hogy kerül két német autópálya-rendőr Budapestre?

A történet szerint egy korábbi kolléganőjük, Jenny Dorn (Katrin Hess, 32) hívja ide Semirt és mostani társát, Paul Rennert (Daniel Roesner, 34), a volt rendőrnőt ugyanis az FBI keresi egy amerikai-magyar milliárdossal kapcsolatban, aki egy bűnbandát vezet.Persze Jenny nem bűnös, de amíg ez bebizonyosodik, rengeteg golyót kell kilőni és bombát felrobbantani, a sorozat lényege ugyanis az akció. Illetve, hogy gyönyörű autókat törnek rommá.


A sorozat két főszereplője egy kelléknek használt magyar rendőrkocsin pihent a forgatás szünetében /Fotó: Varga Imre

– Hozzá lehet szokni, és persze azt is tudni kell, hogy ezek nem új autók, nagy részük már működésképtelen lenne, ha mi nem bütykölnénk meg. De persze eleinte nem volt jó érzés, mára azonban már hozzászoktunk – nevetett Atalay, aki nagyon sokat segített új társának.

– Beavatott az apró trükkökbe, például hogy lehet megúszni sérülés nélkül egy-egy ilyen jelenetet. Egyébként én nagyon élvezem ezt a sok akciót, ezt a sorozatot nekem találták ki – árulta el Roesner, aki bevallotta, reméli, karaktere nem jut arra a sorsra, mint Semir három korábbi társa, és jó sokáig élve marad.

 

Fotó: Varga Imre
Fotó: Varga Imre
Fotó: Varga Imre

A stáb összesen három hétig dolgozott Magyarországon, és ahogy a német producertől, Heiko Schmidttől megtudtuk, kifejezetten felismerhető budapesti helyszíneket kerestek, így megfordultak az Oroszlános udvarban, valamint a Szabadság híd tövében is.

A Cobra 11 számokban

– 22 év, 346 rész, összesen 14 970 adásba került perc

– 8 partnere volt eddig Semir Gerkhannak, ebből három életét vesztette

– 5900 rommá tört autó

– 1600 letartóztatott rosszfiú

– 4 nap előkészítés minden akciójelenethez egy 2-3 perces jelenethez 1 órányi filmanyag készül, amelyet 100 ember 10 óra alatt készít el

– 400 elkoptatott abroncs évadonként

– 1 év minden új forgatókönyv megalkotása az ötlettől a megvalósításig

– 9 millió euró (2,8 milliárd forint) volt a legdrágább autó, amely a sorozatban szerepelt, egy Fulda Exelero, a Maybach 57 sportváltozata

Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/filmklikk/vegigzuzta-a-cobra-11-budapestet-bejutottunk-a-forgatasra-exkluziv-fotok/gbs7s65

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.


Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetTámogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?