Hirdetés
Gondolkodtató
Választ kaptunk a BRFK-tól a reggeli Üllői úti balesettel kapcsolatban
Választ kaptunk a BRFK-tól a reggeli Üllői úti balesettel kapcsolatban
Hirdetés

Mint azt reggel megírtuk, az Üllői úton baleset történt hajnalban.

Megvan az első baleset az “új” Üllői úton. Betontömbnek ütközött hajnalban egy autó – Bp-i Autósok Közössége

Mint az április 27-én , az üllői úti kerékpársáv elválasztásának céljából betontömböket helyeztek el. Nem kellett sajnos sokat várni, hogy megtörténjen az első baleset. Ma hajnalban történt, egy vélhetőleg ezzel összefüggő eset, legalábbis olvasónk erről informált minket. A tömböt betolta a középső záróvonalig. A képeket pár óra múlva készítettem a helyszínen.


Mint kiderült NEM állítottuk valótlanul, hogy a BMW eredetileg egy, a nemrég lerakott betontömbök egyikének ütközött, majd azt követően csapódott a fának!

Hirdetés

A BRFK sajtóügyeletétől az alábbi választ kaptuk kérdésünkre:

“Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. május 2-án 4 óra 5 perc körül egy gépjármű haladása során az Üllői út 101. szám elé érve nekiütközött

a jármű forgalmi sávokat a kerékpársávtól elválasztó forgalomterelő beton tömbnek és táblának, majd ezt követően egy fának ütközött.

A balesetben az elsődleges orvosi vélemény alapján a jármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett. A helyszínen a jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök mintavételre intézkedtek.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

További kérdésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a baleset oka, valamint a baleset körülményeinek teljes körű tisztázása, a felelősség kérdésének megállapítása az eljárás feladata, melyről az eljárás ezen szakaszában bővebb információt nem kívánunk adni.  ​

Tisztelettel:

BRFK Kommunikációs Osztály”


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Dashcam

Hirdetés


Dashcam + kert

Hirdetés


Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások