Hirdetés
Gondolkodtató
Utólag büntettek meg EZÉRT A VIDEÓÉRT egy youtubert
Utólag büntettek meg EZÉRT A VIDEÓÉRT egy youtubert
Hirdetés

A brit rendőrök utólag büntettek meg egy youtuber autós újságírót, aki arról töltött fel videót a Facebookra, hogy egy Audi R8-cal a sebességhatárnál jóval gyorsabban hajt a közúton. – írja és szúrta ki a player.hu. Írják továbbá:

A rendőrök ugyan nem a helyszínen állították meg a gyorshajtásért, és nem is fényképezték le, de a Facebookra kitett videó elég bizonyítékul szolgált.

A kamerát ugyan kívül rögzítették az R8-on, de abból, hogy a videón mennyi idő alatt éri el az útjelző táblákat, ki tudták számítani azt, hogy mennyivel is ment az autó. Az adott útszakaszon 50 mérföld/órás sebességkorlát érvényes, ami 80 km/órának felel meg, ehhez képest

a sofőr egyszer sem lassított 90 km/óra alá, a legnagyobb tempója ugyanakkor 150 km/óra volt.

Mivel egy elég balesetveszélyes útszakaszról van szó, utólag is kiküldték a büntetést az Audit kipróbáló autós újságírónak, aki 600 fontot, azaz 230 ezer forintot kénytelen fizetni, és hat büntetőpontot is kap, ennek duplájáért már elvesztené a jogosítványát. A bírságtól azt remélik, hogy kevesebben fognak rossz példát mutatni hasonló videók feltöltésével.

Hirdetés

MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája