Hirdetés

Hírek
Újabb válogatás készült hajmeresztő szabélyszegésekről – Itt a civil pofátlan(TAN)ítás 9. része
Újabb válogatás készült hajmeresztő szabélyszegésekről – Itt a civil pofátlan(TAN)ítás 9. része
Hirdetés

Ahogyan az már sokatoknak biztosan nem újdonság a Bp-i Autósok Közössége hónapokkal ezelőtt együttműködési megállapodást kötött a rendőrséggel, az ORFK OBB baleset-megelőzési céljait segítve.

Ekkor megígértük nektek, hogy a kiemelt, társadalomra veszélyes esetek lesznek azok, amik felkerülnek majd oldalunkra és ezeknél nem fogjuk megvárni azt, amíg a rendőrség az oldalunk szemlézéseként rátalál az adott felvételre, vagy egy állampolgári bejelentést követően jut információhoz, hanem mivel a cselekménytől eltelt idő nagyban hozzájárul az eredményes eljáráshoz, ezért a publikálást követően soron kívül értesítjük őket. Ez a rendőrséggel kötött együttműködésünk egyik legfőbb eleme.

Úgy tűnik 2022-ben sincs sokkal kevesebb szabályszegő az utakon, így immáron a 9. részéhez érkezett a közkedvelt Civil Pofátlan(TAN)ítás videósorozat.

A látottakat nem is szükséges túlmagyarázni, a képsorok sajnos magukért beszélnek. Mi továbbra is reméljük, hogy a társadalomra és a közlekedőkre veszélyes, dierkt szabályszegőket gőzerővel fogja kiszűrni a rendőrség a forgalomból, hiszen szeretnénk ha ti is és mi is biztonságosan közlekedhetnénk az utakon.

Hirdetés

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés