Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: Újabb szabálytalan rendőrt kapott lencsevégre egy fedélzeti kamera
VIDEÓ: Újabb szabálytalan rendőrt kapott lencsevégre egy fedélzeti kamera
Hirdetés

Egy héttel ezelőtt posztoltunk egy esetet, amikor szabálytalankodott egy rendőr.

Az sem volt túl hálás feladat és ez sem lesz az.
MIÉRT?

Azért, mert szeretnénk egy olyan országban élni, ahol az emberek tisztelik a rendőröket és általában a hatóságokat. Ám ezt a tiszteletet ki kell érdemelni, amit elsősorban példamutatással lehetne megtenni.

A múltkori és a most következő videóban ez a példamutatás sajnos nem sikerült. Ennek egyik oka, hogy a rendőrök is emberek és hibáznak olykor. Előfordulhat, hogy esetleg a busz kitakarta a jelzőlámpát, de igazából ez sem lehet mentség.

Nem szeretnénk viszont egy olyan országban élni, ahol az emberek azt mondják: ” Ja…. mert ő megteheti… “ – legyen az rendőr, vagy nagy fekete autót vezető “gorilla”.

Mi, akik az oldalt szerkesztjük, mi tiszteljük a hatóságokat és köszönjük a munkájukat, hiszen segítenek minket, titeket (követőink nagy részére gondolunk), abban, hogy elérjük fő célkitűzésünket.

Legalábbis ezt vesszük észre, amikor azt látjuk, hogy a fedélzeti kamerás felvételek alapján sorra indítják az eljárásokat.

Viszont ez kevés!

Ha az utca embere azt látja, hogy bizonyos rendőrök sem tartanak be alapvető KRESZ szabályokat, az nem vet jó fényt a rendőrségre, a mi, a ti bizalmatokat is rombolja, valamint a Balesetmegelőzési Bizottságtól, a rendőrségi kampányokon át, a mi munkánkig,… mindent rombol.

Nem szeretünk kitenni tehát ilyen posztokat, de ha nem tesszük, akkor azok az olvasóink, akik objektivitást várnak tőlünk csalódni fognak és mi is hiteltelennek érezzük majd magunkat, amit nem szeretnénk.

Köszönjük a rendőrségnek és azon olvasóinknak a megértését, akiket az ilyen posztok zavarnak. Fő cél a közlekedési morál javítása és ebben objektívnek kell maradnunk.

Helyszín: Szeged, Dorozsmai út – Budapesti út kereszteződés

FRISSÍTÉS:

Objektív portál vagyunk! Tiszteljük a hatóságokat, de ezt ki kell érdemelni!

Hirdetés

MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája