Hirdetés
Hírek
Újabb Leopardok érkeznek Tatára – Hegyeshalom és Tata között katonai konvoj közlekedésére készüljetek
Újabb Leopardok érkeznek Tatára – Hegyeshalom és Tata között katonai konvoj közlekedésére készüljetek
Hirdetés

A honvédség új harckocsijainak szállítása miatt kedden katonai konvoj közlekedik Hegyeshalom és Tata között. – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM)

Tervezetten szeptember 8-án a hajnali órákban szállítják a Magyar Honvédség újabb két Leopard 2A4 harckocsiját Németországból Tatára, ezért katonai járművek közlekedésére lehet számítani a Hegyeshalom határátkelőhely – M1-es autópálya – 1-es számú főút útvonalon.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai szállítmányokat, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvoj hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

Hirdetés

Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a járművek haladását a konvoj elején és végén kisérőjárművek biztosítják. Kérünk mindenkit, hogy a katonai szállítmány közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjen.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét köszönjük.

Forrás: honvedelem.hu

 

MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája