Velünk tartasz?
Újabb kábítószeres vezetésen kapták a zuglói kokainos gázolót

Újabb kábítószeres vezetésen kapták a zuglói kokainos gázolót

2019-11-05 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Újra drog hatása alatt vezetett az a fiatal üzletasszony, akit korábban örökre eltiltottak a vezetéstől, miután bekokainozva halálra gázolt egy idős férfit Zuglóban három évvel ezelőtt – tudta meg a 24.hu.

T. Klára Petrát idén januárban ítélte 5 és fél év börtönre a Pesti Központi Bíróság, a vezetéstől örökre eltiltották. A 27 éves nő három éve a Füredi úton haladt, amikor az Audijával fékezés nélkül elgázolta az idős férfit. Segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, majd elment műszempillát csináltatni magának egy kozmetikai szalonba, ott tartóztatták le.

A bírósági ítélet szerint semmi nem gátolta a nőt abban, hogy észrevegye a járdáról az úttestre lépő 85 éves gyalogost, legfeljebb a kokain torzíthatta el az észlelését.

A vádlott végig tagadta, hogy kokaint fogyasztott volna a baleset előtt, azt állította, hogy csak utána szívott fel két csík kokaint a szépségszalonban.

T. Klára Petra az utolsó szó jogán azt mondta, hogy ha tehetné, akkor visszafordítaná az idő kerekét.

Ez olyannyira jól sikerült neki, hogy  a 24.hu értesülései szerint még a bűnügyi felügyelet alatt is drogozott és kocsiba ült. Úgy tudni, hogy a lakhelyelhagyási tilalom alatt álló T. Klára Petrát egy közúti ellenőrzés során kapták el a rendőrök szeptember elején Zuglóban, és az elvégzett gyorsteszt marihuána és amfetamin használatát mutatta ki.

Ha végleges szakértői vélemény is megerősíti a gyorsteszt eredményét, akkor ismét letartóztatásba helyezhetik a gázolót.

A lap megkereste a Fővárosi Főügyészséget, hogy megtudjuk, hol tart az ügy és milyen kényszerintézkedés alatt áll jelenleg a zuglói gázoló.

Rab Ferenc helyettes szóvivő közölte, hogy az első fokon 5 és fél évre ítélt vádlott elleni eljárás másodfokon folyamatban van. Az elsőfokú bíróság  a vádlottal szemben bűnügyi felügyeletet rendelt el, azzal, hogy a vádlott Budapest közigazgatási területét nem hagyhatja el. A vádlottal szemben szeptemberben rendőri intézkedés történt, amelyre figyelemmel a Fővárosi Főügyészség indítványozta a bűnügyi felügyelet szabályainak szigorítását, a Fővárosi Törvényszék pedig ez alapján elrendelte, hogy a gázoló az általa lakott ingatlant csak külön engedéllyel hagyhatja el. A bíróság döntése még nem végleges.

Forrás: 24.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Érdekelhet 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK