Újabb területeken válhat fizetőssé a parkolás – Épp Őrmező és Kelenföld van porondon

Újabb területeken válhat fizetőssé a parkolás – Épp Őrmező és Kelenföld van porondon

2020-02-15 Facebook

Magához venné a parkolási rendszert az újbudai önkormányzat, és új parkolási övezeteket hozna létre Őrmezőn és Kelenföldön – írja a napi.hu

“Idén több szerződés is lejár, utána önkormányzati feladatnak fogjuk tekinteni, és saját hatáskörben oldjuk meg Újbudán a parkolást. Szeretnénk legkésőbb tavasszal létrehozni egy önkormányzati tulajdonú céget, amely ezzel a területtel foglalkozik” – mondta Hintsch György újbudai alpolgármester a kerület hivatalos honlapjának adott interjújában.


Új parkolási zónákat kell kialakítanunk. Akár az őrmezői, akár a kelenföldi lakótelepet, vagy a Szent Gellért tér és az Infopark környékét nézem, nagyon komoly parkolási nehézségek vannak. Ha bevezetjük az említett területeken a fizetős parkolást, ezek enyhülnek, vagy teljes egészében megoldódnak- nyilatkozta.

Újbudán már tavaly is új fizetős zónák jöttek létre: fizetőssé vált többek között a Bartók Béla út (Szent Gellért tér és Ulászló utca közötti szakasza), az Irinyi József utca, a Bocskai út Fehérvári úttól a Tas vezér utcáig tartó szakasza.

Forrás: napi.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés