Hirdetés
Hírek
Újabb területeken válhat fizetőssé a parkolás – Épp Őrmező és Kelenföld van porondon
Újabb területeken válhat fizetőssé a parkolás – Épp Őrmező és Kelenföld van porondon
Hirdetés

Magához venné a parkolási rendszert az újbudai önkormányzat, és új parkolási övezeteket hozna létre Őrmezőn és Kelenföldön – írja a napi.hu

“Idén több szerződés is lejár, utána önkormányzati feladatnak fogjuk tekinteni, és saját hatáskörben oldjuk meg Újbudán a parkolást. Szeretnénk legkésőbb tavasszal létrehozni egy önkormányzati tulajdonú céget, amely ezzel a területtel foglalkozik” – mondta Hintsch György újbudai alpolgármester a kerület hivatalos honlapjának adott interjújában.

Hirdetés

Új parkolási zónákat kell kialakítanunk. Akár az őrmezői, akár a kelenföldi lakótelepet, vagy a Szent Gellért tér és az Infopark környékét nézem, nagyon komoly parkolási nehézségek vannak. Ha bevezetjük az említett területeken a fizetős parkolást, ezek enyhülnek, vagy teljes egészében megoldódnak- nyilatkozta.

Újbudán már tavaly is új fizetős zónák jöttek létre: fizetőssé vált többek között a Bartók Béla út (Szent Gellért tér és Ulászló utca közötti szakasza), az Irinyi József utca, a Bocskai út Fehérvári úttól a Tas vezér utcáig tartó szakasza.

Forrás: napi.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája