Hirdetés

Hírek
Tragikus balesetben elhunyt az amerikai showman-autóversenyző, Ken Block
Tragikus balesetben elhunyt az amerikai showman-autóversenyző, Ken Block
Hirdetés

Halálos balesetet szenvedett Utah államban a világhírű showman és raliversenyző Kenneth Paul Block, közismert nevén Ken Block. A tragikus hírt csapata, a Hoonigan Racing is megerősítette. A Wasatch megyei seriffhivatal tájékoztatása szerint az 55 éves ikon helyi idő szerint hétfő délután 2 órakor egy meredek lejtőn haladva bukott hatalmasat egy hószánnal.

A jármű épp a férfi testére zuhant, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy a kiérkező mentők minden erőfeszítése ellenére a helyszínen életét vesztette.

„Sajnálattal erősítjük meg, hogy Ken Block ma egy motoros szánbalesetben elhunyt. Ken egy látnok, egy úttörő és egy ikon volt. És ami a legfontosabb, apa és férj”

– áll a csapat Instagram-oldalán közzétett közleményben.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hoonigan Industries (@thehoonigans) által megosztott bejegyzés

Block, a DC Shoes társalapítója 2005-ben kezdett ralizni szülőhazájában, az USA-ban, kezdetben a Rally America sorozatban. Két éven belül feltűnt a rali-világbajnokságban, és jelenléte a WRC-ben egyre nőtt 2010-ben, amikor szerződést írt alá a Forddal, hogy az eredetileg Monster World Rally Team néven ismert csapatban vezessenek.

Sztárságának legfőbb hajtóereje azonban a gymkhana videósorozata volt.

Az elképesztő, világszerte forgatott videóit, amelyek nagy sebességgel végzett hajmeresztő mutatványokat tartalmaznak, jóval több mint 500 millióan nézték meg a 2008-as első epizód óta.

Forrás: motorsport.com

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x