VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Többszáz P+R parkoló lesz Békásmegyeren


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A békásmegyeri HÉV állomásnál létesítendő P+R parkolók építésére keres nyílt közbeszerzésen vállalkozót a BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. A felhívás az uniós közbeszerzési értesítőben jelent meg és a becsült építési költséget nem tartalmazza. – írja a napi.hu

A projektet az uniós Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) finanszírozza.

A HÉV nyugati oldalán a meglévő P+R parkoló felújításával, valamint kibővítésével 173 parkolóhelyet alakítanak ki – derül ki a közbeszerzési dokumentumból. A keleti oldalon viszont 37 kocsinak jut hely az Ország út mentén. Ezeken túlmenően a HÉV-állomás keleti oldalán, a 11-es számú főút, azaz a Batthyány utca és a HÉV-vágányok között, új felszíni P+R parkoló épül, 166 férőhellyel.

A parkolók kamerás megfigyelőrendszert kapnak, a szabad parkolóhelyek számát mutató kijelzővel, továbbá lesz új Futar kijelző is. A kerékpárok számára is lesz parkoló az autók mellett.

A kivitelezési idő nem kevés, 410 munkanap. Ajánlatot az vállalkozás tehet, amelynek az elmúlt három lezárt üzleti évben útépítésből vagy -felújításból legalább nettó 760 millió forint árbevétele származott. Az ajánlatok beadási határideje május 13.

Borítóképünk illusztráció

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetCégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek