Egy kicsit aktívak vagytok :)))

Tarlós: Nem jó, ha 23-féleképpen működik Budapesten a parkolás ügye.


SOS Mobilgumis
hirdetés

Tarlós István az atv.hunak a parkolás kapcsán azt nyilatkozta, nem jó, ha 23-féleképpen működik Budapesten a parkolás ügye.

“A parkolási díjaknak a tömegközlekedés büdzséjében lenne a helyük”. De mivel a fővárosi kerületek ragaszkodnak a díjbeszedéshez, emiatt a mostani rendszer megváltoztatása “kezelhetetlen” politikai feszültséget okozna – derült ki akkor a szavaiból.

Ma Tarlós István az m1 aktuális csatorna  műsorában az MTI szerint közölte: egy hete sikerült megegyezni Orbán Viktor miniszterelnökkel, hogy “mégiscsak kinyitják a vitát és az egyeztetést a parkolás központosításáról”.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

A főpolgármester azt mondta:

az én hozzáállásom az, hogy vagy én vezetem ezt a várost, vagy nem” – jelentette ki Tarlós István, majd úgy folytatta: a Fidesszel és a miniszterelnökkel néhány nagyon fontos alapérték összeköti, de számos kérdésben nem feltétlenül értenek egyet.

Mint mondta, az együttműködést kettősség jellemzi: alapkérdésekben van értékhasonlóság, miközben a kulisszák mögött folyamatos küzdelem folyik fővárosi ügyekben.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Hozzátette: nem hiszi, hogy bármilyen ellenzéki, különösen egy olyan típusú személyiség, mint Karácsony Gergely ugyanannyit, esetleg többet el tudott volna, vagy tudna érni a fővárosnak, mint amennyit neki sikerült főpolgármesterként – mondta Tarlós István az MTI szerint.

Forrás: atv.hu

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek