Hírek
Szentendre bukta a HÉV-et egy jó időre
Szentendre bukta a HÉV-et egy jó időre
Hirdetés

Jön a pótlóbuszozás a forróságban, a HÉV pályáját Békásmegyertől kifelé felújítják. Hétköznapokon ugyan jár majd a HÉV, de a városhatáron túl már csak félóránként. Hétvégenként pedig csak a busz marad Békásmegyeren túl.

Megváltozik szombaton az 5-ös, szentendrei HÉV menetrendje pályafelújítás miatt: Békásmegyer és Szentendre között hétköznap kisebb korlátozással közlekednek a szerelvények, hétvégén viszont egyáltalán nem járnak majd július 9-ig ezen a szakaszon – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán.

A szentendrei HÉV hétköznapokon a teljes vonalon és üzemidőben jár majd, de Békásmegyer és Szentendre között egész nap félóránként, csak a Batthyány tér irányú vágányon, négy hétvégén viszont egyáltalán nem közlekedik ezen a szakaszon.

Hirdetnél itt??? Katt ide!

Hirdetés

Hétköznapokon a szerelvényekkel párhuzamosan pótlóbuszok járnak, hétvégén viszont csak a buszokkal lehet majd utazni. Békásmegyer és Szentendre között a hétvégéken a H5-ös járatok Pomáz érintésével haladnak, míg a H5SZ jelű pótlóbuszok nem térnek be Pomázra. Hétköznap a H5P jelzésű buszok hétköznap reggel, valamint 14 és 20 óra között közlekednek Békásmegyer és Pomáz között, a H5SZ pedig hétköznap is Szentendréig jár Békásmegyerről, de nem tér be Pomázra.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20170614_Szentendre_bukta_a_HEVet_egy_jo_idore


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája