Hirdetés

Gondolkodtató
Szemtanúkat keres Kökény Attila. Összetörték fia autóját
Szemtanúkat keres Kökény Attila. Összetörték fia autóját
Hirdetés

Kökény Attila – énekes -, a Facebookon posztolta ki segítségkérő üzenetét.

„Ma összetörték a fiamnak az Autóját Kispesten a József Attila utca és Fő utca sarkán egy fekete kombi BMW, de nem állt meg és papírt sem hagyott hanem otthagyta az autót aki látta az kérem hogy jelezzen ha tudja a rendszámát köszönöm előre is a segítségeteket”.

– írta meg Attila a posztban.

Az énekes a Borsnak is nyilatkozott az ügyről. Többek között azt is elmondta, hogy szerinte nemcsak koccanás történhetett, hanem 40–50 kilométer/órás sebességgel mehettek bele az autóba.

„Az a durva, hogy ez a kora délutáni órákban, fényes nappal, egy kispesti lakótelepen történt. Fellépésen voltunk előtte, mert a gyerek aludt, majd mikor ment le a kocsihoz, akkor szembesült a megrongált autójával. Engem csak este ért el, akkor döntöttem úgy, hogy a közösségi oldalamon kérek segítséget, hátha így sikerrel járunk”

– fogalmazott az énekes.

Hozzáfűzte: a probléma az, hogy hiába szerettek volna feljelentést tenni az ügyben, nem sikerült, méghozzá azért, mert nincs kamera a környéken, nem készült felvétel az esetről. Emellett a rendszám sincs meg, így aztán a rendőrség azt javasolta, felesleges feljelentést tenni az ügyben.

Hirdetés

„Többen látták – egy hölgy és a közelben dolgozó munkások – az ütközést, annyit már tudunk, hogy egy házaspár egy fekete BMW-vel ütközött a kocsinak, de sajnos a rendszámot senki nem tudta felírni. A pár nagyon veszekedett, majd miután megtörtént a baj, fogták magukat és elmentek. Még egy papírt sem hagytak, hogy megkeressük őket és rendezni tudjuk a biztosítóhoz szükséges dokumentumokat” – magyarázta Kökény Attila.

Borítókép: Kökény Attila Facebook.

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés