TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Szabad az út az önvezető autók előtt az egyik amerikai államban

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Kaliforniában a jövő évtől vezető nélküli autók is közlekedhetnek – döntöttek szerdán az illetékes kaliforniai hatóságok.

Az új szabályozás nem köti “a gépjármű vezetőülésén jelen lévő személy kötelező fizikai jelenlétéhez” a forgalmi engedély kiadását, csupán annyit ír elő, hogy “felügyelni kell az önálló technológia működését”.

A kaliforniai gépjárműhivatal (DMV) közleményben közölte: az új szabályozás célja, hogy “ne akadályozza fölöslegesen a technológiai fejlődést”.

Az Egyesült Államokban egyre több autógyártó cég tesztel vezető nélkül működő autókat, igaz, forgalomba állításuk óriási vitákat kavar. Az ellenzők szerint az emberi érzékenységet és reflexeket váratlan helyzetekben nem képes helyettesíteni az előre programozott számítógépes irányítás. Az autógyártó cégek körülbelül három éven belül ígérik a vezető nélküli autók kereskedelmi forgalmazását.

Kalifornia az Egyesült Államok első olyan állama, ahol engedélyezik az ilyen típusú gépjárműveket. A délnyugati államban már 42 vállalatnak van engedélye önvezető autók tesztelésére.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171012_szabad_az_ut_az_onvezeto_autok_elott_az_egyik_amerikai_allamban

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?