Hirdetés
Hírek
Súlyosan megsérült a rolleres, akit elütött egy autós tegnap a Hungária körúton
Súlyosan megsérült a rolleres, akit elütött egy autós tegnap a Hungária körúton
Hirdetés

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint az autós péntek délután a Hungária körút zuglói oldalán, a középső sávban haladt az Árpád híd felé. A Mogyoródi úti jelzőlámpás csomópontban zöld jelzést kapott, de megállt, mert a Mogyoródi út felől egy megkülönböztető jelzést használó jármű érkezett. Miután az elhagyta a kereszteződést, az autós is tovább hajtott, ám addigra valószínűleg már pirosra váltott a jelzőlámpája – ezt a rendőrök majd a köztéri kamerák felvételeiből fogják kideríteni-.

Ezzel egy időben a gyalogosoknak zöldre váltott a jelzőlámpa és ekkor érkezett a Stefánia út felől, a gyalogátkelőn egy 25-30 év körüli fiú egy rollert hajtva, azaz szabálytalanul.

A Mercedes vezetője egy villanyoszlop takarása miatt nem vette észre a rollert, így autója bal elejével fékezés nélkül elütötte. A rolleres fiú a motorháztetőre csapódott, majd a belső sávba zuhant, mivel nem viselt bukósisakot, súlyosan megsérült, eszméletét vesztette.

A mentőszolgálat szakemberei hosszú ideig próbálták stabilizálni az állapotát, ehhez levágták a ruhadarabokat is róla, majd mintegy háromnegyed óra múltán, továbbra is eszméletlen állapotban szállították kórházba.

Fotó: GK BudapestKörnyéke.hu

A Mercedes vezetője nem sérült meg a balesetben. A Hungária körút Árpád híd felé tartó sávjait a mentés és a helyszínelés idejére lezárták, a forgalom az 1-es villamos pályáján haladhatott.

Forrás: BudapestKörnyéke.hu / Fotók: GK
Támogatóink
hirdetés
Nr. 1 CRM - Próbáld ki ingyen és pörgesd fel az értékesítést!
Így kerülhetsz támogatóink közé:

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája