VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Segítségnyújtás elmulasztása miatt keresnek egy autóst a rendőrök


SOS Mobilgumis
hirdetés

Hirtelen fékezésre és irányváltásra kényszerített egy motorost egy autós az M5-ösön szombaton. Az eset miatt a motoros az árokba hajtott.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 03010/1959/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. június 8-án 12 óra körül az M5-ös autópályán, Kecskemét térségében közlekedett egy ismeretlen sofőr egy ismeretlen típusú és hatósági jelzésű autóval Szeged felől Budapest irányába.

A jelenlegi adatok alapján a sztráda 101.350-es méterénél egy Ducati Multitrade motorkerékpár előzésébe kezdett úgy, hogy a külső forgalmi sávból áttért a belső sávba.

A manőver befejezésekor az autó sofőrje úgy sorolt vissza a külső forgalmi sávba, hogy a motorost fékezésre és hirtelen irányváltoztatásra kényszerítette az ütközés elkerülése érdekében.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Ennek következtében a kétkerekű jármű sofőrje elvesztette uralmát a motor felett, letért az útról, végül az árokba hajtott.

Az autós a baleset helyszínén nem állt meg, adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a balesetben részes járművel és annak vezetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon.

A tanúk névtelenségük megőrzése mellett tehetnek bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Cégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek