VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Sándor videóüzenetben borult ki: A népligeti busz pályaudvarra beteg gyermeket szállított. Lehet, hogy 30 ezerbe került?

SOS Mobilgumis hirdetés

Sándor Facebookon posztolt videója szerint,

szomszédja kérte meg, hogy a 8 éves, mozgássérült beteg gyermeket, akit babakocsival mozgatnak, vigye el a népligeti busz pályaudvarra.

Nem talált olyan helyet a közvetlen közelben, ahol meg tudott volna állni a gyermeket átvinni a pályaudvarra (aluljáró és egyéb nehezítő körülmények használata nélkül),

Ezért vétkezett:

Behajtott a pályaudvarra autóval, 1 perc erejéig, amíg a kislányt és a csomagokat kitette (volna), majd elmondása szerint a pályaudvar biztonsági őre szinte azonnal, “robot” módjára közölte vele, ismételgetve, hogy ide tilos behajtani és ez 30 ezer Forintjába fog kerülni. Meg sem akarta látni és hallani a körülményeket…

Sándor próbált védekezni a tényekkel, miszerint nem jókedvében tette, amit tett, hanem egy mozgássérült kislányt próbál a pályaudvarra bejuttatni és némi emberséget várt volna, amit nem kapott meg.

“Kicsit sem törődünk egymással, egyet hajtogat, hogy ki kell menni azonnal, forduljon meg. Emberek, figyeljünk már egymásra. Azért tettem, hogy segítsek, ha vétettem a KRESZ ellen és büntetést fogok kapni, akkor kifogom fizetni… Ennyit nem tudunk egymással törődni és fejet hajtani?
Segíts embertársaidon és ne rúgjál már bele, ha fekszik a földön” – mondja Sándor a videóüzenetében.

Sándor dühös, trágár kifejezéseket használ a videóban, csak akkor tekintsd meg, ha elmúltál 18 éves!


Fontos megjegyezni, hogy a pályaudvar honlapján az alábbi információk rendelkezésre állnak, úgyhogy okuljatok Sándor történetéből. Erre persze a biztonsági őr felhívhatta volna Sándor figyelmét. A videóban nem hangzik el, hogy ez megtörtént volna:

Személyautó-parkoló
Várakozásra és parkolásra az állomás épülete alatt kialakított, a Könyves Kálmán körútról nyíló bejáraton megközelíthető mélygarázsban van lehetőség.
A mélygarázsba a 2,4 méternél magasabb, illetve gázüzemű gépjárművel tilos behajtani.
A parkoló igénybevétele 30 perces időtartamban ingyenes, az ezt meghaladó igénybe vétel díja az érkezéstől számítva 300 Ft/óra.
A parkolóból biztosított a közvetlen gyalogos átjárási lehetőség az autóbusz-állomás alagsori szintjére, ahonnan lépcsőn, mozgólépcsőn, illetve látványliften keresztül érhetőek el az autóbuszok indulási, illetve, érkezési kocsiállásai.
Nyitva tartás: 4:30 – 22:40


MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:
 

INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:
 

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MÉDIA SZEREPLÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink:
 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink


 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek