Hirdetés

Hírek
Pár autós úgy gondolta, mégsem áll a baleset miatt kialakult dugóban – Tolatni kezdtek az M3-as autópálya felhajtóján
Pár autós úgy gondolta, mégsem áll a baleset miatt kialakult dugóban – Tolatni kezdtek az M3-as autópálya felhajtóján
Hirdetés

 Az idő pénz szokták mondani, manapság pedig szinte mindenki siet, rohan valahova és a gyors célba érés érdekében néhány autós szinte mindenre képes.

Itt most nem a sor elejére bepofátlankodókról, meg a leállósávon száguldozókról lesz szó, néhány autósnak jóval veszélyesebb dolog jutott eszébe pár napja, amikor egy baleset miatt beállt az M3-as autópálya egyik szakasza. Egyes beszámolók szerint a kocsisor több kilométeres volt, pár autós pedig úgy gondolta, ő nem fog a dugóban állni.

A ripost egyik olvasója által készített felvételen jól látszik, hogy az autósok egyszerűen fogták magukat és a pálya felhajtósávján elkezdtek visszatolatni.

Találkoztunk már olyannal, hogy teljes útzár miatt a rendőrség lezárt egy felhajtót és ott visszaterelte a dugóba rekedt autósokat, de láthatóan itt nem erről van szó, hiszen a felhajtón folyamatosan jönnek az autósok.

Hirdetés

Azt nyilván nem szükséges itt leírnunk, hogy a manőver mennyire volt felelőtlen és balesetveszélyes. Csodálkozva néztük, hogy mennyire egyszerűen működik az egy bolond százat csinál elv.

Forrás: ripost.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x