VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Növekedett idén a súlyos kerékpáros balesetek száma Budapesten


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A 13. kerületben volt a legtöbb bringásbaleset – írja az index.hu

Huszonhárom százalékkal növekedett idén a súlyos kerékpáros balesetek száma Budapesten a legfrissebb statisztikai adatok szerint. Térképen böngészheti, hol volt a legtöbb.

Míg tavaly első félévben 275 kerékpáros baleset történt Budapesten, idén ugyanebben az időszakban 309 volt, ami 12 százalékos emelkedés.

A súlyos balesetek száma meredekebben emelkedett, 23 százalékkal több volt belőlük idén a KSH adatai szerint. Halálos baleset ugyanúgy egy volt, mint tavaly az első hat hónapban.

A baleseteket nagyjából azonos arányban okozták a kerékpárosok és autóvezetők: a tavalyi és idei félév összesített adatai alapján a 781 balesetből 384-ben volt okozó a bringás, míg 309-ben ö volt az elszenvedő fél.

A 13. kerületben kell a legóvatosabban kerékpározni, itt ugyanis kiemelkedően magas volt az ütközések száma. Zuglóban és Óbudán, valamint a XI. kerületben volt még sok baleset a többi városrészhez képest.

A Károly körúton, a Gogol utcában, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Thököly úton és az óbudai Árpád fejedelem úton beszélhetünk a balesetek nagyobb sűrűsödéséről.  Nézze meg térképünkön, hogy alakult az elmúlt másfél év.

Forrás: https://index.hu/kerekagy/2018/11/05/a_13._keruletben_volt_a_legtobb_bringasbaleset/?fbclid=IwAR3bUMlrP3maoALYYmKW-0T_odUGP2q6ugx3jj46vL7OJ1Xk8D1dhUA6Vi8

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.


Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetTámogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek