VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Növekedett idén a súlyos kerékpáros balesetek száma Budapesten

SOS Mobilgumis hirdetés

A 13. kerületben volt a legtöbb bringásbaleset – írja az index.hu

Huszonhárom százalékkal növekedett idén a súlyos kerékpáros balesetek száma Budapesten a legfrissebb statisztikai adatok szerint. Térképen böngészheti, hol volt a legtöbb.

Míg tavaly első félévben 275 kerékpáros baleset történt Budapesten, idén ugyanebben az időszakban 309 volt, ami 12 százalékos emelkedés.

A súlyos balesetek száma meredekebben emelkedett, 23 százalékkal több volt belőlük idén a KSH adatai szerint. Halálos baleset ugyanúgy egy volt, mint tavaly az első hat hónapban.

A baleseteket nagyjából azonos arányban okozták a kerékpárosok és autóvezetők: a tavalyi és idei félév összesített adatai alapján a 781 balesetből 384-ben volt okozó a bringás, míg 309-ben ö volt az elszenvedő fél.

A 13. kerületben kell a legóvatosabban kerékpározni, itt ugyanis kiemelkedően magas volt az ütközések száma. Zuglóban és Óbudán, valamint a XI. kerületben volt még sok baleset a többi városrészhez képest.

A Károly körúton, a Gogol utcában, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Thököly úton és az óbudai Árpád fejedelem úton beszélhetünk a balesetek nagyobb sűrűsödéséről.  Nézze meg térképünkön, hogy alakult az elmúlt másfél év.

Forrás: https://index.hu/kerekagy/2018/11/05/a_13._keruletben_volt_a_legtobb_bringasbaleset/?fbclid=IwAR3bUMlrP3maoALYYmKW-0T_odUGP2q6ugx3jj46vL7OJ1Xk8D1dhUA6Vi8

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:
 

INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:
 

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MÉDIA SZEREPLÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink:
 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink


 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek