Hirdetés
Gondolkodtató
Nem tudott segíteni, nem fért hozzá… – mondta a 17 éves váci focista balesetének szemtanúja
Nem tudott segíteni, nem fért hozzá… – mondta a 17 éves váci focista balesetének szemtanúja
Hirdetés

Autóbalesetben elhunyt a Váci VLS tehetséges labdarúgója, a 17 éves Bálint Gergő. Megszólaltak a 17 évesen elhunyt focista barátai.

A játékos a kocsijával hazafelé tartott vasárnap déltájban, amikor lesodródott az útról a Nógrád megyei Diósjenő közelében a 2-es főútról, majd fának csapódott.

“Vasárnap megálltam egy összetört kocsinál, sokan nem tették meg ezt… Annyira szerettem volna, hogy üres legyen és az utasa már a kórházban, jó kezekben legyen, de sajnos nem így történt. Nem tudtam segíteni, nem fértem hozzá, segítséget tudtam hívni, többet sajnos nem tehettem érte”

– írta közösségi oldalán a fiút menteni próbáló nő.

Bálint Gergő a Vác U19-es csapatában játszott. A klub sportigazgatója Herédi Attila a család kérésére nem árult el részleteket a balesetről, de őt is lesújtotta a hír. “Érthetetlen tragédia.

Az egész klub, a játékosok és az edzők is megdöbbentek. Gergő személyében remek focistát és barátot veszítettünk el” – nyilatkozta a blikk.hu-nak Herédi.

Hirdetés

“Nagyon jó barát volt, akire bármikor lehetett számítani. Ha arra volt szükség, vidám hangulatot teremtett az öltözőben, az ő zenéit hallgattuk, hogy felpörögjünk a meccsek előtt, ha kellett, beszédet mondott. Mindig mellettem volt, bátorított, segített” – mondta csapattársa, Kakuk Erik.

“Kilencévesen lettünk barátok, a kezdetektől csapattársak voltunk. A tragédia napján beszéltem vele, nem is tudok mit mondani… Nyugodj békében, drága barátom!” – tette hozzá Kakuk.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: Katasztrófavédelem


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája