Nem bízták a véletlenre – A rendőrök szeme láttára sörözött, majd autóba ült két férfi Dorogon

Nem bízták a véletlenre – A rendőrök szeme láttára sörözött, majd autóba ült két férfi Dorogon

2021-06-25 Facebook
Hirdetés

A sofőr és a jármű tulajdonosa is sörösüveggel állt a jármű mellett. Fogyasztottak, majd elindultak. Útjuk a Dorogi Rendőrkapitányságon ért véget.

Nem mindennapi tettet hajtott végre egy 37 éves csolnoki és egy 32 éves tokodaltárói férfi 2021. június 24-én éjfél után pár perccel. Egy személyautó állt az egyik dorogi üzlet parkolójában. Annak sofőr felőli oldalán a 37 éves férfi, a túloldalon a 32 éves ismerőse volt.

Mindketten sörösüveget tartottak a kezükben, de még az autó tetejére is jutott egy üveg. Pár perc elteltével a két fő az autóba ült, majd elindultak. Mindezt látták a dorogi rendőrök is, akik megállították a gépkocsit.

A járművet a 37 éves férfi vezette, mellette ült a 32 éves ismerőse, aki az autó tulajdonosa és átengedte a vezetést szintén ittas barátjának. A velük szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. A rendőrök a bontott söröket is megtalálták az autóban.

Hirdetés

Mindkét személyt további mintavételre előállították, majd büntetőeljárást indítottak ellenük. A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban, a tulajdonossal szemben pedig járművezetés tiltott átengedése miatt.

Forrás: police.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés