VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Nem állt meg a STOP táblánál, egy ember meghalt miatta

SOS Mobilgumis hirdetés

Egy férfi csak lassított egy STOP táblánál Debrecenben, ezért oldalról beleütközött egy szabályosan közlekedő autóba. A másik kocsi hátsó ülésén egy férfi ült, aki két héttel később belehalt a sérüléseibe.

Figyelmetlenség miatt ment neki egy másik autónak egy sofőr, amitől az kisodródott és neki ütközött egy szemből jövő kocsinak.

A balesetben öten megsérültek. A szabályosan közlekedő autó hátsó ülésén egy 69 éves férfi utazott, aki olyan súlyosan megsérült, hogy két héttel később a kórházban meghalt.

A szabálytalan sofőrnek 2015 óta van jogosítványa, ez idő alatt már több kisebb szabálysértés miatt is megbüntették.A bűnösségét bizonyítja több szemtanú, és kamera felvétele is.

A másodfokú bíróság helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, vagyis 1 év 6 hónapra ítélte a férfi, amit három évre felfüggesztett, és 4 év 4 hónapra eltiltották a vezetéstől. A 370 ezer forintos bűnügyi költséget is ki kell fizetnie.

Ha a sofőr megállt volna a STOP táblánál, akkor elkerülte volna a balesetet.Az ítéletben enyhítő körülmény volt, hogy a meghalt férfi nem volt bekötve, pedig ha be lett volna csatolva a biztonsági öve, akkor túlélhette volna a karambolt az orvosszakértő szerint.

Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180704-h-m-csak-lassitott-egy-stop-tablanal-debrecenben-ezert-oldalrol-beleutkozott-egy-szabalyosan.html#utm_source=Fb&utm_medium=origo&utm_campaign=itthon

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:
 

INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:
 

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MÉDIA SZEREPLÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink:
 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink


 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek