TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Nem állt meg a STOP táblánál, egy ember meghalt miatta

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Egy férfi csak lassított egy STOP táblánál Debrecenben, ezért oldalról beleütközött egy szabályosan közlekedő autóba. A másik kocsi hátsó ülésén egy férfi ült, aki két héttel később belehalt a sérüléseibe.

Figyelmetlenség miatt ment neki egy másik autónak egy sofőr, amitől az kisodródott és neki ütközött egy szemből jövő kocsinak.

A balesetben öten megsérültek. A szabályosan közlekedő autó hátsó ülésén egy 69 éves férfi utazott, aki olyan súlyosan megsérült, hogy két héttel később a kórházban meghalt.

A szabálytalan sofőrnek 2015 óta van jogosítványa, ez idő alatt már több kisebb szabálysértés miatt is megbüntették.A bűnösségét bizonyítja több szemtanú, és kamera felvétele is.

A másodfokú bíróság helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, vagyis 1 év 6 hónapra ítélte a férfi, amit három évre felfüggesztett, és 4 év 4 hónapra eltiltották a vezetéstől. A 370 ezer forintos bűnügyi költséget is ki kell fizetnie.

Ha a sofőr megállt volna a STOP táblánál, akkor elkerülte volna a balesetet.Az ítéletben enyhítő körülmény volt, hogy a meghalt férfi nem volt bekötve, pedig ha be lett volna csatolva a biztonsági öve, akkor túlélhette volna a karambolt az orvosszakértő szerint.

Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180704-h-m-csak-lassitott-egy-stop-tablanal-debrecenben-ezert-oldalrol-beleutkozott-egy-szabalyosan.html#utm_source=Fb&utm_medium=origo&utm_campaign=itthon

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?