Hirdetés

Hírek
Négy ember életét mentette meg a halála után a váci családapa
Négy ember életét mentette meg a halála után a váci családapa
Hirdetés

Négy ember életét mentette meg a halála után a váci családapa, aki a testével próbálta védeni a kocsiját a tolvajoktól – írja a police.hu

Két héttel ezelőtt történt egy baleset Vácon, a dr. Csányi László körúton.

Egy autó tulajdonosa betért egy közeli trafikba, miközben járó motorral az út szélén hagyta az autóját. Két ismeretlen férfi próbálta bepattant a kocsiba és el akart hajtani, ám a tulajdonos észrevette. Kirohant az üzletből és a motorháztetőre hasalva próbálta megakadályozni a lopást.

A sofőr kövér gázzal meglódult, áttért az út másik oldalára, miközben a tulajdonos leesett a motorháztetőről. A kocsi végül egy fának, majd egy oszlopnak ütközve állt meg. A sofőr és utasa kiszálltak az autóból és segítségnyújtás nélkül elmenekültek. A közelben tartózkodó szemtanúk riasztották a mentőket és a rendőrséget.

A 45 éves keszegi autótulajdonost életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol orvosi ellátása ellenére két nappal később meghalt, a férfi két gyermeket hagyott hátra.

Attilát a tolvajok a helyszínen sorsára hagyták, elmenekültek. Sem a rendőröket, sem pedig a mentőket nem riasztottak, a férfi segítségére a dohánybolt dolgozója sietett, a mentőket is ő hívta.

A Keszegen élő B. Attilát mindenki kedvelte, nem csak a helyieket, de a váciakat is sokkolta a tragédia, ráadásul a férfi egyedül nevelte a két kisfiát, akiket rajongásig imádott.

“Attila volt a legjobb apa, akit csak ismertem, csodásan nevelte a fiúkat egyedül. De soha nem volt egy rossz szava sem, mert rajongott a kicsikért” – mesélte egy ismerőse.

Hirdetés

Attila emlékére önkormányzati engedéllyel és rendőrségi segítséggel holnap tartanak megemlékezést Vácon.

Testvére szívszorító szavakkal búcsúzott tőle, és elmondta: testvére kisfiai is szívet tépő döntést hoztak.

“Ebben a nehéz és embert próbáló helyzetben, hatalmas lélekjelenlétről tanúságot téve, gyermekei hozzájárultak a szervei adományozásához. Azt mondták, hogy édesapjuk is így akarná”

– írta Facebookon a férfi. Hozzátéve: Négy ember életét már megmentették a szervei. – szúrta ki a budapestkornyeke.hu

A Honvédkórház mai tájékoztatása szerint legalább 4 embernek sikerült megmenteni az életét általa. Így már nem volt hiábavaló a halála, drága szíve már egy másik ember testében dobog, megadva neki az esélyt egy szép és hosszú életre, amilyen Attinak nem adatott meg. Soha el nem múló szeretettel őrizzük emlékét! – írta a közösségi oldalon az összetört testvér.

Boritókép: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x