VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Mit látsz autós és mit látnak belőled világítás nélkül?


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Az ősz beköszöntével egyre több ember választja az autót, mint közlekedési eszközt és ezzel nő az utakon az olyan sofőrök száma, akik valamilyen oknál fogva egyszerűen nem képesek megtanulni használni a tompított fényszórót. Legfőképpen nekik szánnánk ezt a cikket. Kérünk titeket kivilágítva közlekedjetek!

Nem kerül pénzbe, nem teszi tönkre az autót, mégis minden egyes nap látunk olyan autósokat, akik nem használnak semmiféle világítást járművükön. Találkozunk velük autópályán, lakott területen kívül, ködben, esőben, hóban és sokszor még korom sötétben is, de világítás sehol.

Persze a modern autókban nagyon hasznosak a nappali menetfényként nevezett ledes fényforrások, sok esetben például lakott területen kívüli szakaszon, jó látási viszonyok között elég is, ha csak azt használjuk, de lássuk be azért az mégsem fényszóró. Szakadó esőben kevés lesz, hogy igazán lássunk és látszódjuk, ráadásul nincs még minden autóban, főleg nem hátul.

Ezen a  videókon is jól látszik, mennyire balesetveszélyes lehet egy olyan autós, aki nem kapcsol világítást.

 

Kérünk téged Autós, használd a világítást, azért van. Figyelj másokra, nem vagy egyedül, hidd el neked is jó, ha látják hogy ott vagy az úton.

 

Fotó: 112press

MEGOSZTOM:

Ne kockáztass, vegyél kamerát itt:

hirdetés

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Mit látsz autós és mit látnak belőled világítás nélkül?

  1. Nem tudom más autósok hogy vannak megelégedve az M0-áson a közvilágítással. Az ugyanis leginkább nincs a Megyeri hídtól a reptérig. A forgalom egyre nő ezzel a balesetveszélye is. Ha van egy kis köd, vagy eső, akkor este még kiguvadt szemmel sem lehet jóformán semmit sem látni. A melletem ülő fiatal is hasonló véleményen volt nem egy esetben. A mai technológiával, nap elemmel és led lámpákkal felszerelt világító oszlopok elhelyezése nem lenne olyan költséges, mint amibe ez került volna amikor az utat építették. Legalább a le és fel csatlakozást világítanák. Pl. a csömöri le és felhajtó egyenesen botrányos ebből a szempontból. Talán táblát kéne kihelyezni, rajta fehér bottal, figyelmeztetésül. Bár a sötétben valószínűleg ezt sem látná senki. Az autómon bixenon van. Mennyit lát az akinek hagyományos a lámpája?

Vélemény, hozzászólás?