TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Mit látsz autós és mit látnak belőled világítás nélkül?

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Az ősz beköszöntével egyre több ember választja az autót, mint közlekedési eszközt és ezzel nő az utakon az olyan sofőrök száma, akik valamilyen oknál fogva egyszerűen nem képesek megtanulni használni a tompított fényszórót. Legfőképpen nekik szánnánk ezt a cikket. Kérünk titeket kivilágítva közlekedjetek!

Nem kerül pénzbe, nem teszi tönkre az autót, mégis minden egyes nap látunk olyan autósokat, akik nem használnak semmiféle világítást járművükön. Találkozunk velük autópályán, lakott területen kívül, ködben, esőben, hóban és sokszor még korom sötétben is, de világítás sehol.

Persze a modern autókban nagyon hasznosak a nappali menetfényként nevezett ledes fényforrások, sok esetben például lakott területen kívüli szakaszon, jó látási viszonyok között elég is, ha csak azt használjuk, de lássuk be azért az mégsem fényszóró. Szakadó esőben kevés lesz, hogy igazán lássunk és látszódjuk, ráadásul nincs még minden autóban, főleg nem hátul.

Ezen a  videókon is jól látszik, mennyire balesetveszélyes lehet egy olyan autós, aki nem kapcsol világítást.

 

Kérünk téged Autós, használd a világítást, azért van. Figyelj másokra, nem vagy egyedül, hidd el neked is jó, ha látják hogy ott vagy az úton.

 

Fotó: 112press

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Mit látsz autós és mit látnak belőled világítás nélkül?

  1. Nem tudom más autósok hogy vannak megelégedve az M0-áson a közvilágítással. Az ugyanis leginkább nincs a Megyeri hídtól a reptérig. A forgalom egyre nő ezzel a balesetveszélye is. Ha van egy kis köd, vagy eső, akkor este még kiguvadt szemmel sem lehet jóformán semmit sem látni. A melletem ülő fiatal is hasonló véleményen volt nem egy esetben. A mai technológiával, nap elemmel és led lámpákkal felszerelt világító oszlopok elhelyezése nem lenne olyan költséges, mint amibe ez került volna amikor az utat építették. Legalább a le és fel csatlakozást világítanák. Pl. a csömöri le és felhajtó egyenesen botrányos ebből a szempontból. Talán táblát kéne kihelyezni, rajta fehér bottal, figyelmeztetésül. Bár a sötétben valószínűleg ezt sem látná senki. Az autómon bixenon van. Mennyit lát az akinek hagyományos a lámpája?

Vélemény, hozzászólás?